Μεταξά – Καπότσης: Απόδραση στις Γαλλικές Άλπεις
Showbiz

Μεταξά – Καπότσης: Απόδραση στις Γαλλικές Άλπεις

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης βρέθηκαν στην Ελβετία και σε ένα από τα πιο όμορφα χιονοδρομικά της Ευρώπης μαζί με φιλικό τους ζευγάρι.

Ταξίδι στην Ελβετία για να δουν τους κουμπάρους τους πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα η Κόνι Μεταξύ και ο σύζυγός της Μάριος Καπότσης σύμφωνα με τη Real.

metaxa-kapotsis-(1).jpg

Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Γενεύη και πέρασε χρόνο με τον παλαιό συναθλητή του Μάριου Καπότση, Κυριάκο Ποντικέα, και τη σύζυγό του, με τους δύο άνδρες να συνδέονται με μακρά φιλία.

Ο Κυριάκος Ποντικέαςτα τελευταία χρόνια έχει γίνει μόνιμος κάτοικος Ελβετίας μαζί με την Ελληνογαλλίδα σύζυγό του Ρομάν Τζανετάκος, καθώς δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο αθλητικό σωματείο Carouge Natation.

Μακριά από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσειςτους η Κόνι και ο Μάριος είχαν την ευκαιρία να χαρούν τις Γαλλικές Αλπεις. Βρέθηκαν στο πανέμορφο, κοσμοπολίτικο χωριό Megeve και απόλαυσαν σλάλομ στα χιονοδρομικά κέντρα που βρίσκονται γύρω από το χωριό.

metaxa-kapotsis-(2).jpg



Η χαρά τους ήταν μεγάλη αφού τα δύο ζευγάρια είχαν να τα πουν από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Κυριάκος και η Ρομάν είχαν έρθει στην Ελλάδα. Τα βράδια, τα δύο ζευγάρια απολάμβαναν το γεύμα τους στα παραδοσιακά εστιατόρια της περιοχής, δοκιμάζοντας κλασικές σπεσιαλιτέ της Σαβοΐας, πλατό με τοπικά τυριά, αλλαντικά και φοντί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved