Φίλιππος Κούρκουλος: Στα χνάρια του πατέρα του
Showbiz

Φίλιππος Κούρκουλος: Στα χνάρια του πατέρα του

Δεινός κιθαρίστας, ο 25χρονος Φίλιππος Κούρκουλος, που έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, τα τελευταία χρόνια κάνει μαθήματα φωνητικής, ενώ περνά πολλές ώρες στο στούντιο.

Ο Φίλιππος Κούρκουλος, ο μικρότερος γιος της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου και αδελφός της Εριέττας Κούρκουλου, όσο μεγαλώνει, τόσο μοιάζει με τον πατέρα του, όπως διαπιστώνουν τα οικεία του πρόσωπα. Αυτό που λίγοι, όμως γνωρίζουν είναι ότι ο 25χρονοςδεν έχει κληρονομήσει μόνο την εμφάνιση του Νίκου Κούρκουλου, αλλά και την καλλιτεχνική του φλέβα, όπως άλλωστε και ο πρωτότοκος γιος του αείμνηστου καλλιτέχνη και αδελφός του Φιλίππου, Αλκής Κούρκουλος.

kourkoulos-(1).jpg


Σύμφωνα με πληροφορίες της Real ο Φίλιππος Κούρκουλος έχει ήδη ξεκινήσει τη δική του καλλιτεχνική διαδρομή και σύντομα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον χώρο της μουσικής.

Δεινός κιθαρίστας, ο μικρός αδελφός της Εριέττας Κούρκουλου τα τελευταία χρόνια παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής ενώ περνά πολλές ώρες στο στούντιο δοκιμάζοντας ρυθμούς και μελωδίες. Σεβόμενος την οικογενειακή παράδοση, ο Φίλιππος έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ, κάτι που αποδεικνύεται και από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις του, που ως επί το πλείστον αφορούν εκδηλώσεις στις οποίες συνοδεύει τη μητέρα του, Μαριάννα Λάτση. Αίσθηση προκάλεσε στους θαμώνες γνωστού μαγαζιού της Αθήνας η παρουσία του Φίλιππου Κούρκουλου, πριν από λίγες εβδομάδες, στην παρέα του Σταύρου Ξαρχάκου.

kourkoulos-(6).jpg

Ο Φίλιππος απόλαυσε μια βραδιά μαζί με τον κορυφαίο συνθέτη, τη σύζυγό του Ηρώ Σαΐα, αλλά και τους φίλους τους. Ο Σταύρος Ξαρχάκος συνδεόταν με μεγάλη αγάπη και φιλία με τον Νίκο Κούρκουλο, ο οποίος μάλιστα είχε ερμηνεύσει και το τραγούδι του «Τα ρολόγια». Ο Φίλιππος τραγούδησε μαζί με όλη την παρέα μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη, το «Βραδιάζει», που αγαπούσε πολύ και ο πατέρας του. Ολοι μαζί διασκέδασαν και χόρεψαν με τις αγαπημένες τους μελωδίες ενώ η Ηρώ Σαΐα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media κάποια στιγμιότυπα από τη βραδιά.

kourkoulos-(5).jpg

Η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι μεγάλη, κάτι που διαπίστωσε και η Κάτια Δανδουλάκη, όταν πριν από έναν χρόνο παρέλαβε το θεατρικό βραβείο «Νίκος Κούρκουλος» στα Μενάνδρεια 2022, στο ετήσιο φεστιβάλ του δήμου Κηφισιάς, από τα χέρια του Φιλίππου. «Τη Μαριάννα τη νιώθω σαν οικογένεια και τώρα που έβλεπα τον Φίλιππο νόμιζα ότι έβλεπα τον Νίκο. Του μοιάζεις τόσο πολύ, αγάπη μου! Ταράχτηκα δηλαδή που τον είδα... Δεν τον είχα δει από μωρό τον Φίλιππο. Είσαι ίδιος νομίζω και πραγματικά αυτό με συγκίνησε πολύ», είχε πει εμφανώς συγκινημένη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved