Παππά: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτό με τον γιο της – Η αγκαλιά στο κρεβάτι και το μήνυμα
Showbiz

Παππά: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτό με τον γιο της – Η αγκαλιά στο κρεβάτι και το μήνυμα

Μπορεί να μην δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του γιου της, όμως αυτή τη φορά η Ιωάννα Παππά είχε λόγο!

Η ηθοποιός με αφορμή την ημέρα των γενέθλιών της μοιράστηκε με τους followers της την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της.

Καθισμένοι στο κρεβάτι και με τον μικρό της να κρατά ένα υπέροχο σημείωμα για τα γενέθλια της μαμάς του.

pappa-(7).jpg

«Λαβ φορ έβερ», έγραψε η ίδια και αξίζει να δεις τη φωτογραφία που για μια ακόμη φορά έκανε περήφανη τη μαμά Ιωάννα!

Δες τη gallery

«Kάποια στιγμή ένιωθα ότι ήθελα να γίνω μητέρα και επειδή υπήρχε αυτή η σχέση που ήταν αρκετά καλή, στα πέντε χρόνια αποφασίσαμε να προχωρήσουμε. Θα μπορούσαμε και νωρίτερα αλλά νομίζω ότι τις περισσότερες φορές πρέπει να παίρνουμε συνήθως εμείς την πρωτοβουλία και να λέμε «εντάξει, μήπως τώρα;». Γιατί αν αφήσεις έναν άνδρα μπορεί να περνάει ο χρόνος, είναι λίγο δύσκολο να το προτείνει ενώ μπορεί να θέλει. Τουλάχιστον όσο έχω συζητήσει με άλλες γυναίκες και φίλες μου έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει αυτό σε μεγάλο βαθμό.

pappa-(3).jpg

Δεν ξέρω πως το έχουν περάσει τα υπόλοιπα ζευγάρια αλλά για εμάς πρώτα δύο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Ήταν η αλλαγή τεράστια με τον ερχομό του παιδιού, οι ευθύνες ήταν πάρα πολλές και μέχρι να καταλάβουμε ότι μπορούμε να συντονιστούμε για να τα καταφέρουμε, μας έτυχαν και διάφορα πράγματα μέσα σε αυτά, ήταν πολύ δύσκολα. Τώρα νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια ροή», δήλωσε πρόσφατα η ηθοποιός για τη μητρότητα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved