Γιώργος Αγγελόπουλος: Πήγε βόλτα με το κορίτσι του, τη Δήμητρα, στο Μοναστηράκι & έφαγαν... καρύδα!
Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πήγε βόλτα με το κορίτσι του, τη Δήμητρα, στο Μοναστηράκι & έφαγαν... καρύδα!

Μπορεί η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος να μην αποκαλύπτουν τίποτα για τη σχέση τους, όμως συνεχίζουν να είναι αχώριστοι. 

Αν και αρνούνται πεισματικά να παραδεχτούν δημόσια ότι είναι ερωτευμένοι, οι δύο πρώην Survivors δείχνουν να αφιερώνουν όλο και περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον.

Και δεν το λέμε εμείς αλλά τα φωτογραφικά ενσταντανέ που συχνά φτάνουν στο γραφείο με τους δυο τους να απαθανατίζονται από τον φωτογραφικό φακό σε στιγμές που μόνο σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι παραπέμπουν.

0601_GIORGOS_AGELOPOYLOS_DIMITRA_VAMVAKOYSI_2112023.jpg

Επίσης, για πρώτη φορά, ο Ντάνος, ανέβασε κοινό story με τη Δήμητρα σε βόλτα τους στο Μοναστηράκι.

Ήθελαν να απολαύσουν τον ανοιξιάτικο ήλιο και μάλιστα είχαν καθίσει μπροστά από την εκκλησία στην κεντρική πλατεία της περιοχής τρώγοντας... καρύδα!

Μπορεί όσοι βγαίνουν από το Survivor να μη θέλουν να ξανακούσουν στη ζωή τους οτιδήποτε για την καρύδα που είναι και το μοναδικό φαγητό που μπορούν να βρουν μέσα στη ζούγκλα, όμως στην περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση πλέον φαίνεται πως έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν έχουν πλέον τέτοια απέχθεια.

Μάλιστα, στο βίντεο που ανέβασε ο Ντάνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram η Δήμητρα του λέει ότι έμαθε πως η καρύδα είναι φάρμακο. Τότε εκείνος περίεργος και με δόση χιούμορ τη ρώτησε για ποια ασθένεια είναι φάρμακο και εκείνη απάντησε πως είναι φάρμακο για όλα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved