Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια»
Showbiz

Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια»

Η Βάσια Παναγοπούλου δεν έχει εμμονές με την εικόνα της. Ούτε όπως λέει ζει με τη νεύρωση να μοιάζει με 25 ετών.

Η ηθοποιός που απολαβάνουμε στη Γη της Ελιάς σε πρωταγωνιστικό ρόλο μιλάει για όλα...

329639961_212745184610787_3757508601909659906_n.jfif

Στη δεκαετία του ’80 έκανες τα πρώτα σου βήματα στον χώρο. Είσαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει;

Όταν μια γυναίκα ακολουθεί τη φυσική πορεία της ζωής, που είναι να γίνει μητέρα, χαίρεται να βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν και παράλληλα συμβιβάζεται με το γεγονός πως μεγαλώνει και η ίδια. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένη από τον τρόπο που μεγάλωσα και μεγαλώνω. Δεν ζω με τη νεύρωση πώς θα μπορούσα να συνεχίσω να δείχνω όπως όταν ήμουν 25 ετών. Μέλημά μου είναι να είμαι σωστή μητέρα και ένας χρήσιμος άνθρωπος για την κοινωνία. Όλα τα υπόλοιπα είναι ματαιοδοξίες που δεν με απασχολούν.

Είσαι μητέρα τριών παιδιών, θα ήθελες κάποιο να ακολουθήσει τον δρόμο σου;

Κάθε παιδί έχει τη δική του προσωπικότητα και δεν είναι δίκαιο να του μεταφέρουμε αυτό το φορτίο. Μάλιστα, κατά τη γνώμη μου ο δρόμος της υποκριτικής, ειδικά στην Ελλάδα, είναι εξαιρετικά επίπονος και αγχώδης και δεν τον εύχομαι σε κανέναν. Αντίθετα, πολλές φορές έχω αποθαρρύνει νέα παιδιά όταν με ρωτάνε. «Αν είστε έτοιμοι να ψάχνετε δυο με τρεις φορές τον χρόνο δουλειά, αν είστε έτοιμοι, όποιο όνομα και αν έχετε κάνει, τη μια στιγμή να έχετε δουλειά και την άλλη όχι, τότε ακολουθήστε τον, αν είστε τόσο μαζοχιστές» τους λέω. Εγώ δεν το συνιστώ γιατί εμπεριέχει τεράστια ανασφάλεια. Εγώ, ας πούμε, ενώ είμαι ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι και με άλλα πράγματα. Έχω σκηνοθετήσει παραστάσεις, έχω μεταφράσει κείμενα, έχω ασχοληθεί και με το κομμάτι της παραγωγής στο θέατρο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να εφησυχάσει και δεν μου επιτρέπεται, γιατί με απασχολούν πολλά πράγματα, δημιουργικά αλλά και επαγγελματικά, με την έννοια πως είμαι υπεύθυνη απέναντι στα παιδιά μου να τους παρέχω ένα ασφαλές οικονομικά περιβάλλον, μέχρι να σταθούν τα ίδια στα πόδια τους.

329805506_3790370321189707_9095558180659956290_n.jfif

Σε όλη την πορεία σου κράτησες τα παιδιά σου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια. Προσπαθώ να προστατεύω αυτό το κομμάτι της ζωής μου γιατί σέβομαι τα ίδια αλλά και τον εαυτό μου. Η Ελλάδα είναι μια πολύ μικρή χώρα και είναι σαν να κυκλοφορούμε όλοι σε ένα χωριό, όπου ο καθένας βλέπει τον άλλο και είναι συνεχώς εκτεθειμένη η προσωπική του ζωή, κάτι που κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Δεν επιζήτησα ποτέ τέτοιου είδους προβολή και δεν με αφορά κιόλας.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved