Ο γιος του Κώστα Γαβρά είναι καρδιοκατακτητής – Μετά τη Ρίτα Όρα είναι ζευγάρι με τη Ντούα Λίπα
Showbiz

Ο γιος του Κώστα Γαβρά είναι καρδιοκατακτητής – Μετά τη Ρίτα Όρα είναι ζευγάρι με τη Ντούα Λίπα

Πιασμένοι χέρι-χέρι εμφανίστηκαν ο Ρομέν Γαβράς και η Ντούα Λίπα στην επίδειξη μόδας του Yves Saint Laurent στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσαν τη σχέση τους, η οποία μέχρι πρότινος κινείτο μόνο στη σφαίρα της φημολογίας. Επέλεξαν, λοιπόν, να κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους μαζί, με αφορμή ένα «perfect trip to Paris», όπως η ίδια η Ντούα χαρακτήρισε αυ­τό το μίνι ταξίδι τους. Οι φωτογραφίες της από το δωμάτιο του παρισινού ξενοδοχείου έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, αλλά μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχε αποκαλύψει ποιος τη φωτογράφιζε. Ο γιος του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, Ρομέν, διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τη διάσημη Ρίτα Όρα, τη Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό αλβανικής καταγωγής.

1675203742428-106087105-dua.jpg

Τώρα η 27χρονη non σταρ Ντούα Λίπα επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον 41χρονο σκηνοθέτη με έναν έξυπνο τρόπο και μια απλή τρυφερή κίνηση, καθώς οι δυο τους προχωρούσαν πιασμένοι χέρι-χέρι χωρίς να νοιάζονται για τις αντιδράσεις. Η εξάμηνη σχέση του Ρομέν με τη Ρίτα Όρα είχε ως αποτέλεσμα οι δύο τραγουδίστριες να έχουν πλέον απομακρυνθεί, αν και κάποτε ήταν φίλες. Ο γοητευτικός Ρομέν Γαβράς κέρδισε την καρδιά της Ντούα μετά τον χωρισμό της από τον Ανουάρ Χαντίντ το 2021.

Η ίδια δήλωνε ανοιχτά ότι ήθελε να μείνει μόνη για αρκετό καιρό, καθώς δύσκολα κάποιος άνδρας θα μπορούσε να τη συγκινήσει. Χωρίς να τους έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός, η Ντούα και ο Ρομέν εθεάθησαν πριν από λίγες ημέρες να φεύγουν από το ετήσιο πάρτι του Netflix μετά τα βραβεία BAFTA, στο Chiltern Firehouse στο Λονδίνο.

«Γνωρίζονται αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες. Απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Γνώρισαν ο ένας τον στενό κύκλο του άλλου στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και έχουν πολλά κοινά. Η Ντούα ξέρει πόσο σημαντικό είναι να βρει κάποιον που να καταλαβαίνει τη βιομηχανία της. Αισθάνεται ότι ο Ρομέν την καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι και οι δύο πραγματικά δημιουργικοί άνθρωποι», δήλωσε μια πηγή σε ξένο έντυπο πριν από λίγο καιρό.

dualipa_161392208_469415404494658_2315754673700276939_n.jpg

Ταλαντούχος

Ο Ελληνογάλλος σκηνοθέτης Ρομέν Γαβράς είναι 41 ετών, θεωρείται περιζήτητος εργένης και μετρά σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του. Οι δυναμικές και ενίοτε σοκαριστικές εικόνες του έχουν γίνει συχνά αντικείμενο δημόσιας συζήτησης και έχουν αναδείξει το ταλέντο του ως σκηνοθέτη.

Η ευελιξία και η ικανότητά του να συλλαμβάνει το πνεύμα των καιρών τού επιτρέπουν να δημιουργεί αξέχαστες ταινίες. Για παράδειγμα, το αμφιλεγόμενο βίντεο που έκανε για το «Stress» των Justice έσπασε όλα τα ρεκόρ στο YouTube, όπως συνέβη και με το επόμενο βίντεό του για το «Born free» της Μ.Ι.Α., το οποίο πυροδότησε το πρώτο πολιτικό debate του είδους στο διαδίκτυο.

Το 2012 το βίντεό του για το «Bad girl» της Μ.Ι.Α. συγκέντρωσε πάνω από 130 εκατομμύρια θεάσεις και του απέφερε τις διακρίσεις του καλύτερου μουσικού βιντεοκλίπ στα βραβεία του MTV, καθώς και του καλύτερου σκηνοθέτη, του καλύτερου βιντεοκλίπ της χρονιάς και του καλύτερου non μουσικού βιντεοκλίπ στα βρετανικά μουσικά βραβεία. Την ίδια χρονιά έκανε το βιντεοκλίπ για το «No church in the wild» των Jay-Z και Kanye West, με το οποίο γνώρισε παγκόσμια καταξίωση. Η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του, με τίτλο «Athena» (2022), μια σύγχρονη τραγωδία για έναν ακήρυχτο πόλεμο που βυθίζει τα προάστια της Γαλλίας στο χάος, έκανε την πρεμιέρα της στο φετινό 79ο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved