Μπουρλότο η Άντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου…»
Showbiz

Μπουρλότο η Άντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου…»

H Άντζελα Δημητρίου ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Το Σπίτι με το Mega μετά από απουσία δύο εβδομάδων, λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου (18/03) και επιστρέφει όχι με την εκπομπή αφιερωμένη στην Άντζελα Δημητρίου, αλλά με την… Πίτσα Παπαδοπούλου.

angeladimitriou_official_321082869_1257072348577674_2382303871405198494_n.jpg

Η τραγουδίστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως πρόκειται για από κοινού απόφαση με το κανάλι λόγω της τραγωδίας και τόνισε ότι θα την δούμε στην εν λόγω μουσική εκπομπή κάποια άλλη στιγμή.

«Σεβόμενη τα θύματα και τις οικογένειες από την πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών, ήταν δική μου επιλογή και από κοινού απόφαση με το κανάλι του Mega να μην προβληθεί η εκπομπή μου για το Σπίτι με το Mega, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δε θα προβληθεί μια από τις επόμενες εβδομάδες!

Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε κάποια site να αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε πρώτα εμένα. Ευχαριστώ πολύ! Άντζελα Δημητρίου» έγραψε η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε παρακάτω την οργισμένη ανάρτησή της

Μία μεγάλη ερμηνεύτρια του λαϊκού τραγουδιού φιλοξενεί το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 21:00 το «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται την Πίτσα Παπαδοπούλου, την τραγουδίστρια που έχει σφραγίσει με τη μοναδική φωνή της επιτυχίες-σταθμούς στην ελληνική δισκογραφία.

Στενοί φίλοι και συνεργάτες της Πίτσας Παπαδοπούλου θα βρεθούν κοντά της για να μοιραστούν άγνωστες πτυχές της πολύχρονης καριέρας της αλλά και να τραγουδήσουν αξέχαστα κομμάτια που παραμένουν διαχρονικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved