Γιώργος Παπαγεωργίου: Τα περιστατικά που συνέβησαν με fans του Γλυκάνισου!
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: Τα περιστατικά που συνέβησαν με fans του Γλυκάνισου!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε για την πρωτότυπη παράσταση «Θάνατος στη Βενετία», την οποία σκηνοθετεί, αλλά και για τον τηλεοπτικό «Γλυκάνισο», όπου πρωταγωνιστεί.

Ο ίδιος απάντησε με ειλικρίνεια σε ό, τι κι αν ρωτήθηκε.

  • Πάμε στον τηλεοπτικό «Γλυκάνισο». Τι σου αρέσει από αυτή τη δουλειά;

Στο πώς ταυτίζεται ο κόσμος με την ιστορία. Στο σούπερ μάρκετ μια ταμίας, καθώς πλήρωνα, με κοιτάζει και μου λέει «Δεν το πιστεύω, είστε εσείς», και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να σας πω πόσο σας καταλαβαίνω και γνωρίζω ότι αυτοί οι έρωτες δεν είναι εύκολοι. Και εγώ είμαι με έναν μουσουλμάνο και αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα αποδοχής και να ξέρετε ότι έχουμε ταυτιστεί με την ιστορία».

Ενα ακόμη που μου συμβαίνει είναι όταν παίρνω τη λογίστριά μου, η οποία είναι φαν της σειράς, και κάθε φορά μου λέει: «Πριν πούμε για δουλειά, θέλω να μου πεις τι θα γίνει με αυτήν». Και γελάω πάρα πολύ, γιατί μιλάμε για μια γυναίκα δυναμική, μορφωμένη, που δεν περιμένεις ότι θα παρακολουθεί τόσο πιστά μια σειρά.

Το χαίρομαι πολύ αυτό, γιατί η δύναμη της ιστορίας πάντα αυτή ήταν: Να μπορεί ο θεατής να κολλάει σε κάτι, με κάτι να παραμυθιάζεται - με την καλή έννοια. Οι καλές σειρές τα καλά έργα, αυτό έκαναν πάντα.

giorgos-papageorgiou.jpg
  • Αγαπάς πολλά πράγματα, όπως το συγκρότημά σου, τους Polkar.

Την άνοιξη θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη για να γράψουμε κάποια καινούργια τραγούδια. Θα βγάλουμε νέο υλικό, ένα εορταστικό, επετειακό άλμπουμ. Η βάση μας είναι η Θεσσαλονίκη, όλοι οι μουσικοί είναι Θεσσαλονικείς. Από εκεί και πέρα, θα οργανώσουμε κάποια live στις αρχές του καλοκαιριού για να γιορτάσουμε τα 10 χρόνια Polkar.

  • Μεγάλωσες στη Θεσσαλονίκη. Θεσσαλονίκη ή Αθήνα;

Δεν θέλω να το παίξω διπλωμάτης καθόλου σε αυτό. Η Θεσσαλονίκη είναι η ρίζα μου. Αν την πάρω από τη ζωή μου, είναι σαν να μην έχω πού να πατήσω, σαν να είμαι μετέωρος. Όμως, η Αθήνα είναι ο τόπος που με έμαθε να ονειρεύομαι. Άρα, δεν μπορώ να την απαρνηθώ επίσης. Είναι δύο πόλεις που με ορίζουν, είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στη Real News.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved