Άγγελος Βουράκης: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα καθόμουν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά»
Showbiz

Άγγελος Βουράκης: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα καθόμουν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά»

Ο δικηγόρος Άγγελος Βουράκης θεωρεί τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις που του επεφύλασσε η ζωή.

Ο ίδιος εξηγεί ότι η τηλεόραση προέκυψε κατά τύχη και μιλά για τον ανταγωνισμό.

  • Πώς είναι η συνεργασία μετη Φαίη Σκόρδα;

Η συνεργασία με τη Φαίη είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις που μου επεφύλασσε η ζωή. Δεν θα μπορούσα ποτέ να το φανταστώ πριν από λίγα χρόνια, ακόμα και όταν είχα μπει στον χώρο της τηλεόρασης ότι θα ερχόταν η ημέρα που θα καθόμουν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά. Είναι κάτι καινούργιο και διαφορετικό για εμένα, μέχρι τώρα το απολαμβάνω και θέλω να το κυνηγήσω.

  • Με ποιον πιστεύεις ότι ταιριάζεις περισσότερο στην εκπομπή και με ποιον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρείτε κοινούς κώδικες επικοινωνίας;

Σίγουρα με τα δύο κορίτσια, την Έλενα Χριστοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη, που είμαστε από την αρχή μαζί, έχουμε έρθει αρκετά κοντά, μάθαμε σιγά-σιγά ο ένας τον άλλον και νομίζω πλέον ότι η συνεργασία και η επικοινωνία μας έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο! Με τον Νίκο Γεωργιάδη αναμφίβολα είμαστε δύο αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι, όμως συνεργαζόμαστε καλά και αρκετές φορές γελάει πολύ ο ένας με τον άλλον.

vourakis-(1).jpg
  • Είσαι άνθρωπος της ενημέρωσης. Υπήρξαν δυσκολίες στην αλλαγή που έκανες;

Στην αρχή, δεν το κρύβω, ζορίστηκα πάρα πολύ. Δυσκολευόμουν να σχολιάσω τα lifestyle θέματα και ένιωθα σαν το ψάρι έξω από το νερό. Το πάνελ μιας ψυχαγωγικής εκπομπής είναι κάτι πολύ διαφορετικό και έχει τις δικές του δυσκολίες. Μετά από αρκετούς μήνες νομίζω ότι βρίσκω τον ρόλο μου.

  • Τι σε εκφράζει περισσότερο στην εκπομπή;

Σίγουρα τα θέματα της ενημέρωσης. Είτε είναι δικαστικά είτε αστυνομικά, αλλά εν γένει στην επικαιρότητα, νιώθω ότι είμαι στον φυσικό μου χώρο. Και φυσικά η μαγειρική, αφού κάθε μέρα περιμένω να τελειώσει ο Δημήτρης για να ορμήσω στο φαγητό, είπε ο Άγγελος Βουράκης στη Real News.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved