Άγγελος Βουράκης: «Η τηλεόραση προέκυψε πραγματικά κατά τύχη»
Showbiz

Άγγελος Βουράκης: «Η τηλεόραση προέκυψε πραγματικά κατά τύχη»

Ο Άγγελος Βουράκης μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, και στο πώς ήρθε η τηλεόραση στη ζωή του.

  • Πώς ήρθε η τηλεόραση στη ζωή σου;

Η τηλεόραση προέκυψε πραγματικά κατά τύχη. Με κάλεσε μια μέρα μια συνάδελφος δημοσιογράφος την οποία γνώριζα, μου είπε ότι ψάχνουν έναν δικηγόρο στην εκπομπή της Στεφανίδου για να τους προετοιμάζει τα δικαστικά θέματα και με ρώτησε αν έχω να της προτείνω κάποιον. Τότε είχα μόλις φύγει από μια δικηγορική εταιρεία όπου εργαζόμουν, είχα χρόνο και της απάντησα «γιατί να μην πάω εγώ». Και έτσι ξεκίνησαν όλα.

  • Πότε αισθάνθηκες πως αυτό που ήθελες να κάνεις είναι τηλεόραση;

Από την πρώτη στιγμή μού άρεσε παρά πολύ και προχωρώντας ακόμα περισσότερο. Έχω υπάρξει ιδιαίτερα τυχερός στις συνεργασίες μου, καθώς και η Φαίη και η Τατιάνα με υποστήριξαν και με σεβάστηκαν, οπότε θεωρώ ότι αυτό βοήθησε αρκετά. Όμως, πάνω από όλα, είναι δουλειά και βιοπορισμός και θεωρώ ότι πάντα πρέπει να συνυπολογίζω και αυτό το κομμάτι.

vourakis.jpg
  • Ποια είναι τα τηλεοπτικά όνειρά σου;

Δεδομένου ότι προέρχομαι από έναν άλλο χώρο, αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα ειλικρινά δεν τα είχα φανταστεί ποτέ στη ζωή μου. Χαίρομαι και απολαμβάνω πάρα πολύ την εμπειρία της τηλεόρασης και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Από εκεί και πέρα, ό,τι φέρει ζωή καλοδεχούμενο, δεν λέω «όχι» σε τίποτα.

  • Έχεις ασχοληθεί και με τα κοινά. Είναι κάτι που σε ενδιαφέρει;

Όταν έχεις ασχοληθεί πάρα πολύ ενεργά με τα κοινά και μετά τα αφήνεις τελείως και ασχολείσαι με τη δουλειά σου, νομίζω πως δύσκολα επιστρέφεις. Επειδή, όμως, η πολιτική και ο συνδικαλισμός είναι ένας χώρος στον οποίο έχω αφιερώσει πάρα πολλά χρόνια της ζωής μου, δεν λέω με βεβαιότητα «όχι», προς το παρόν όμως δεν με ενδιαφέρει.

  • Η τηλεόραση είναι ένας αρκετά ανταγωνιστικός χώρος. Πώς διαχειρίζεσαι τέτοιες συμπεριφορές;

Αυτό που κατάλαβα από την αρχή είναι ότι στην τηλεόραση ο καθένας προσπαθεί να περιφρουρήσει τον χώρο του και τη δουλειά του. Πολλές φορές αυτό γίνεται με άκομψο τρόπο και όχι για λόγους ουσίας. Σε όσα περιστατικά αντιμετώπισα, τα οποία δεν ήταν λίγα, προσπάθησα να μην μπω στην αντιπαράθεση και εν τέλει, με την πάροδο του χρόνου, υπήρξε αμοιβαίος σεβασμός με τους συναδέλφους, είπε ο Άγγελος Βουράκης στη Real News.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved