Κωνσταντίνου & Ελένης: Η άγνωστη ζωή της κυρίας Νίτσας - Ο γάμος, το διαζύγιο & οι δύσκολες στιγμές
Showbiz

Κωνσταντίνου & Ελένης: Η άγνωστη ζωή της κυρίας Νίτσας - Ο γάμος, το διαζύγιο & οι δύσκολες στιγμές

Η κυρία Νίτσα, εκείνη η μοναδική φιγούρα που έπαιξε σε μερικά επεισόδια του Κωνσταντίνου και Ελένης, έχει μείνει στη μνήμη όλων ως μία περσόνα που θα ήθελες σίγουρα να την έχεις γειτόνισσά σου. 

Η κατά κόσμον Μαρία Παλαιολόγου, η ηθοποιός που ενσάρκωσε την αστεία αυτή ηρωίδα με την ιδιαίτερη φωνή, έχει πολύ καιρό να αναλάβει κάποιον ρόλο στην τηλεόραση ή το θέατρο. Ζει σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας όμως είναι αυτόνομη οικονομικά, παρ' όλο που δεν είναι πλούσια.

201907241009400.0940_SPIROS_MPIMPILAS_MARIA_PALEOLOGOY_2372019.jpg

«Στην τηλεόραση τελευταία δουλειά ήταν με τον Μανούσο Μανουσάκη «Βαρδιάνος στα Σπόρκα». Στο θέατρο έχω να παίξω χρόνια» παραδέχεται η ίδια η οποία αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Λοιπόν πως δεν έχει πρόβλημα επιβίωσης καθώς ο πατέρας της φρόντισε να δημιουργήσει περιουσία την οποία εκείνη εκμεταλλεύεται για τα προς το ζην. «Αν δεν με φωνάξουν, δεν θα κλάψω. Έχω να περάσω, βέβαια δεν είμαι πλούσια. Τα βγάζω πέρα αξιοπρεπώς. Το επάγγελμα αυτό έχει πάρα πολλές δυσκολίες, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω να κάνω και κάτι άλλο. Όλο μου το ενδιαφέρον και τις δυνάμεις τις έριξα στην υποκριτική και δεν ασχολήθηκα με κάτι άλλο» λέει η ίδια.

Όχι βέβαια πως δεν της έχουν τύχει και αναποδιές. Όπως περιγράφει, μία φορά την είχαν κλέψει. Άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της, τα έκαναν όλα άνω κάτω και της πήραν 3.000 ευρώ που είχε μαζέψει για την Εφορία και για να περάσει. Ήταν μέσα στο σπίτι και κοιμόταν. Όταν τους άκουσε ξύπνησε και τον έναν τον κυνήγησε. «Γλίστρησα όμως στο χαλάκι και έπεσα. Τρόμαξα πολύ και θύμωσα. Μου δάνεισαν μετά και κάποιοι φίλοι για να τα βγάλω πέρα, αλλά ευτυχώς τους τα έδωσα πίσω» θυμάται.

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης», όμως, τι σημαίνει για εκείνη; «Ευχαριστιέμαι όταν στον δρόμο με φωνάζουν κα Νίτσα» παραδέχεται.

Ερωτώμενη αν στην καριέρα της βίωσε σεξουαλική παρενόχληση η ίδια δεν μασάει τα λόγια της: «Βέβαια. Μια φορά μου είπε ένας σκηνοθέτης να πάω στις 2 που θα έχουν φύγει οι άλλοι για να μιλήσουμε. Πήγα και τον είδα από τη μέση και πάνω γυμνό. Άρχισε να με χαϊδεύει στο πρόσωπο. Του είπα «άφησέ με, γι’ αυτό με κάλεσες;» και έφυγα. Μια άλλη φορά έπαιζα στην παράσταση «Η θυσία του Αβραάμ», όπου έκανα τον Ισαάκ. Αυτός που έκανε τον Αβραάμ μου κολλούσε. Πετούσε το μαχαίρι που κρατούσε για τις ανάγκες του ρόλου μέχρι μέσα τη σκηνή για να αργήσω να πάω να το φέρω πίσω και να με βρίσει ότι του χάλασα τη σκηνή. Με έβριζε άσχημα. Έλεγε στον θιασάρχη «τι την έφερες αυτή;». Επίσης έχω χάσει ρόλους λόγω ύψους, ότι είμαι κοντή».

Ο γάμος, το διαζύγιο και το παιδί που δεν ήρθε ποτέ

Παντρεύτηκε σε σχετικά νεαρή ηλικία αλλά χώρισε μετά από ενάμιση χρόνο γάμου. Δεν έκανε παιδιά επειδή όπως λέει η Μαρία Παλαιολόγου δεν ήθελε να πάρει πάνω της όλο το βάρος μίας τέτοιας ευθύνης. «Ούτε να υιοθετήσω σκέφτηκα. Δεν είμαι άξια για να γίνω μητέρα, πρέπει να έχεις δύναμη. Φοβάμαι την ευθύνη ενός παιδιού. Έχω όμως 4 ανιψιές και εκείνες θα πάρουν την περιουσία μου» λέει.

201705291314540.2534_MARIA_PALEOLOGOY_MPIMPILAS_28052017.jpg

Μετά το διαζύγιο θέλησε να ξαναφτιάξει τη ζωή της, όμως η μοίρα δεν ήταν με το μέρος της αφού ο σύντροφός της, λίγο πριν παντρευτούν έφυγε από τη ζωή μετά από πρόβλημα που αντιμετώπισε με την καρδιά του. Ήταν μόλις 42 ετών. «Είχα ετοιμάσει τα πάντα για τον γάμο μας και μου ήρθαν τα πάνω-κάτω. Τότε για έξι μήνες έπεσα σε κατάθλιψη. Ήμουν το μαύρο μου το χάλι. Δεν ήθελα ούτε να βγαίνω έξω, ούτε τίποτα. Είχα βαρεθεί τη ζωή μου, έλεγα «γιατί ζω;»» σχολιάζει.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved