Έλλη Κοκκίνου: «Κάνω ψυχοθεραπεία. Αντιμετωπίζω λάθη και ενοχές μου»
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: «Κάνω ψυχοθεραπεία. Αντιμετωπίζω λάθη και ενοχές μου»

Η Έλλη Κοκκίνου ήταν άκρως αποκαλυπτική σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για όλους για την ψυχοθεραπεία που κάνει αλλά και για τη σχέση της με τον γιο της.

  • Οι αλλαγές της ζωής σου σε βοήθησαν να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου ή πράγματα για σένα; Ήταν επώδυνο αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας;

Τίποτα καλό δεν έρχεται εύκολα και γρήγορα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο επισκέπτομαι ψυχοθεραπεύτρια κάνοντας συνεδρίες αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία καθώς έρχομαι αντιμέτωπη με πολλά κατάλοιπα και πεποιθήσεις που δεν ήξερα ότι υπάρχουν μέσα μου.

kokkinou-(6).jpg

Αντιμετωπίζω λάθη και ενοχές μου, γνωρίζω τον εαυτό μου πολύ καλύτερα και πλέον κατανοώ πολλά για μένα. Μέσα από αυτό προσεγγίζω ανθρώπους και καταστάσεις με άλλο τρόπο. Η ώρα που καταναλώνω για αυτόν το σκοπό είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που έχω κάνει στον εαυτό μου.

  • Τι είναι αυτό που έμαθες από τη μητρότητα και τη σχέση σου με το γιο σου;

Για μένα η μητρότητα είναι το υπέρτατο δώρο της ζωής μου. Νιώθω ευλογημένη που είμαι μητέρα, που καθημερινά λαμβάνω και προσφέρω τόση αληθινή αγάπη. Νιώθω όμως και τεράστια ευθύνη απέναντι του, και γι’ αυτό προσπαθώ να είμαι και να γίνομαι όσο πιο καλή μητέρα μπορώ. Όλα αυτά βέβαια τα συνοδεύει η μόνιμη ανησυχία κάθε μάνας να είναι το παιδί της καλά και υγιές, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Για τη μητέρα, είτε το παιδί της είναι 5 είτε 60 ετών, η ανησυχία παραμένει πάντα η ίδια, είπε η Έλλη Κοκκίνου στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved