Οι μεγάλοι έρωτες της Μάρως Κοντού και η σχέση της με παντρεμένο ηθοποιό
Showbiz

Οι μεγάλοι έρωτες της Μάρως Κοντού και η σχέση της με παντρεμένο ηθοποιό

Η Μάρω Κοντού είναι μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της γενιάς της και φυσικά από τις πιο ταλαντούχες!

Έχει αγαπηθεί μέσα από τους ρόλους που έχει υποδυθεί κατά καιρούς ενώ αυτή τη σεζόν την απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς!

Η ίδια έχει ζήσει μια θυελλώδη ζωή και πολλούς έρωτες. Στο παρελθόν μάλιστα έχει ουκ ολίγες φορές μιλήσει γι΄αυτούς, παρόλο που ποτέ δεν ήθελε να απασχολεί για την προσωπική της ζωή αλλά μόνο με τα επαγγελματικά της.

Έχει παντρευτεί δύο φορές, με τον πρώτο της άνδρα να είναι ο Αριστείδης Καρύδης - Φουκς.

Για την γνωριμία της με τον Αριστείδη Καρύδη- Φουκς, είχε πει η ίδια πως:

«Είναι μια ολόκληρη ιστορία, σχεδόν μυθιστορηματική. Είχαμε σχέση πέντε χρόνια. Όταν βγήκα στο θέατρο, κατευθείαν πρωταγωνίστρια δίπλα στον Δημήτη Χορν, με το έργο Ρομανσέρο, Οκτώβριο του 1959, ήρθαν διάφοροι γαμπροί. Όπως λένε όλοι κι όπως βλέπω και φωτογραφίες, ήμουν μια κουκλάρα. Άρχισα, λοιπόν, να παίρνω ανθοδέσμες, επώνυμες κι ανώνυμες, στο θέατρο.

Μέγας θαυμαστής και πολύ φίλος μου ήταν ο Κλέαρχος Κονιτσιώτης, ο παραγωγός ταινιών, ο επονομαζόμενος "πρίγκιπας" του ελληνικού σινεμά. Ο Κλέαρχος το είχε πει ξεκάθαρα στον Ντίντη, ότι, αν χωρίζαμε, εκείνος θα με πολιορκούσε ερωτικά. Εγώ τον έβλεπα μόνο σαν φίλο και ποτέ δεν υπήρξε κάτι μεταξύ μας. Μετά από έναν καβγά που είχα με τον Φουκς, πήγα με τον Κλέαρχο στην Αθηναία για φαγητό. Κούκλοι και οι δύο, σηκωθήκαμε να χορέψουμε και ξαφνικά μπαίνει μέσα ο Ντίντης. Μας βλέπει, μας δείχνει ότι μας είδε και φεύγει».

«Μετά από επτά χρόνια, αυτό το γρουσούζικο 7 έκανε μια σκανταλιά. Μόλις έγινα γνωστή ηθοποιός και νοικοκυρούλα και χαλάρωσα, μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι. Το πήρα χαμπάρι και δεν το σήκωσα. Νόμιζα ότι ήταν το πρώτο, αλλά είχε φοβερό σουξέ στις γυναίκες. Χωρίσαμε, παραμείναμε όμως πάντα φίλοι. Ενάμιση χρόνο πριν πεθάνει, έμεινε στο σπίτι μου και μου έλεγε: "Τι να σου κάνω; Πριν σε παντρευτώ με είχαν χεσμένο. Μετά που παντρευτήκαμε, με ήθελαν όλες", είχε εξηγήσει η Μάρω Κοντού για τον χωρισμό της.

Η ίδια δεν έκανε ποτέ παιδιά.

«Δεν μπορούσα, όχι δεν έκανα, δεν μπορούσα. Από πολύ νέα το γνώριζα. Βέβαια, περνώντας τα χρόνια, γύρω στα 35 μου, το έψαξα στο εξωτερικό. Πήγα και βρήκα αυτόν που βοήθησε τη Λόρεν να κάνει παιδί, στην Ελβετία. Μου είπε: "Δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, εν αντιθέσει δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο εδώ και κάτι ακόμα, θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά δέκα χρόνια". Περνούν τα χρόνια και βλέπω ότι και τα δύο είναι καλά έως τώρα. Μου είπε και μια πολύ σημαντική φράση: "Εάν θέλετε, όμως, μπορείτε να υιοθετήσετε και να σας βοηθήσω», είχε πει η ηθοποιός.

Τον δεύτερο γάμο της είχε κάνει στα 45 της.

Η κρυφή σχέση με παντρεμένο ηθοποιό

«Στα 60 χρόνια καριέρας είχα μόνο με έναν ηθοποιό μια σχέση, αλλά δεν θα πω ποτέ ποιος ήταν. Ήταν παντρεμένος, δεν ζει σήμερα, οπότε ποιος ο λόγος να το πω; Ήταν μια ιστορία που ίσως πόνεσε κάποια γυναίκα, δεν ξέρω… Δεν θέλω να το πω. Ήταν δύσκολη κατάσταση. Εκείνος χώρισε και εγώ δεν το δέχτηκα, έπαθα ψυχοσωματικά. Ένιωθα τύψεις κι ενοχές ότι διέλυσα ένα σπίτι. Τελικά το σπίτι δεν διαλύθηκε», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved