Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι τρισδιάστατες τούρτες γενεθλίων για τις κόρες της ξετρέλαναν τους πάντες!
Showbiz

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Οι τρισδιάστατες τούρτες γενεθλίων για τις κόρες της ξετρέλαναν τους πάντες!

Τα γενέθλιά τους γιόρτασαν πριν από λίγες μέρες οι κόρες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, Ισαβέλλα και Βικτώρια και οι τούρτες τους ήταν το κάτι άλλο!

Η γνωστή δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, φρόντισε να πάρει για τις κόρες της φέτος τρισδιάστατες τούρτες για να σβήσουν τα κεράκια των γενεθλίων τους, και μάλιστα σε σχήμα μονόκερου.

Όσοι ήταν στο πάρτι ξετρελάθηκαν, όπως επίσης και εμείς που είδαμε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Και έφτασαν οι δύο πιο αγαπημένες μου ημερομηνίες του χρόνου, τα γενέθλια της Ισαβέλλας και της Βικτώριας, αλλά φέτος ήταν διαφορετικά από άλλεz χρονιές, πιο συγκρατημένη η διάθεση για γιορτή, πιο σφιγμένη η καρδιά.


Βέβαια πάρτι έγιναν, συμμαθητές καλέστηκαν, φορέματα φορέθηκαν, πινιάτες έσπασαν και κεράκια σβήστηκαν, επάνω σε λαχταριστές τούρτες, που ξέρουν από μονόκερους και ξέρουν κι από Bluey (η καλύτερη παιδική σειρά κατά τη γνώμη μου, την παρακολουθούμε στην πλατφόρμα Disney+).

Βλέπεις, πιστεύω πως, ως γονείς, έχουμε την υποχρέωση να γεμίζουμε την ζωή των παιδιών μας με χαρά, ό,τι κι αν συμβαίνει σε εμάς τους ίδιους σε προσωπικό, επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο. Γιατί, όπως λέει ο μπαμπάς της Bluey, "τα λουλούδια μπορεί να ξαναανθίσουν, αλλά ένας άνθρωπος δεν έχει την ευκαιρία να γίνει παιδί ποτέ ξανά".», έγραψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας, στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved