Μαλέσκου: Η διατροφική εμμονή στην εγκυμοσύνη της: «Θα βγει το παιδί μου και θα πει 'Ήμαρτον'»
Showbiz

Μαλέσκου: Η διατροφική εμμονή στην εγκυμοσύνη της: «Θα βγει το παιδί μου και θα πει 'Ήμαρτον'»

Το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Μαλέσκου και οι βραδινές λιγούρες έχουν αυξηθεί!

Ωστόσο η Ιωάννα, όπως μας έχει δείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όλο αυτό το διάστημα προσέχει πολύ τις τροφές που καταναλώνει.

maleskou-(3).jpg

Η δική της διατροφική εμμονή την περίοδο της εγκυμοσύνης της είναι το… κολοκύθι, το οποίο συνήθως προτιμά να το τρώει μέσα σε πίτες. Έτσι έκανε και το βράδυ της Παρασκευής (17-03).

Η μέλλουσα μανούλα έφτιαξε μόνη της μια πίτα με κολοκύθι και μάλιστα έκανε και χιούμορ γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Κολοκυθόπιτα και Άγιος ο Θεός. Θα βγει το παιδί μου και θα μου πει: «Ήμαρτον πια μπουχτίσαμε το κολοκύθι», σημείωσε.

Δες τη φωτό στη gallery

«Είμαι πολύ ήρεμη, η αλήθεια είναι αυτή. Μετράω αντίστροφα. Έχω φτάσει στην τελική ευθεία, με το καλό να έρθει το μωράκι. Δεν κρύβω πότε θα παντρευτώ. Γενικά είμαι πολύ διακριτική στην προσωπική μου ζωή. Και επειδή είναι και μια ιδιάζουσα συνθήκη, λόγω του μωρού, δεν είναι κάτι που θα ήθελα να επικοινωνήσω. Θα δρομολογηθεί άμεσα. Είναι κάτι που θα γίνει για εμάς, σε πολύ στενό κύκλο. Και όταν με το καλό γεννηθεί το μωράκι θα έρθει και ο θρησκευτικός. Πολιτικός θα είναι ο γάμος», είπε και συνέχισε:

maleskou-(5).jpg

«Η εγκυμοσύνη κυλάει καλά, με ό,τι συνεπάγεται μια εγκυμοσύνη προφανώς. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη γίνεται.
Δεν είναι ακόμη όλα έτοιμα για το παιδικό δωμάτιο, αλλά είναι όλα δρομολογημένα. Και η αλήθεια είναι πως είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο αυτό του παιδικού δωματίου και όλης αυτής της νέας ζωής που ξεκινάει και για το ζευγάρι με τον ερχομό του μωρού. Υπάρχει ένα όνομα στο μυαλό μας, που είναι πιο συναισθηματικός ο λόγος, αλλά έχω πει πως όταν έρθει με το καλό, να τη δούμε και μετά να αποφασίσουμε πως θα την πούμε», αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved