Στα... 4 σημεία του ορίζοντα: Ο Αργυρός στην Ευρώπη, η Οικονομάκου στην Αφρική & η Βαλαβάνη στις ΗΠΑ
Showbiz

Στα... 4 σημεία του ορίζοντα: Ο Αργυρός στην Ευρώπη, η Οικονομάκου στην Αφρική & η Βαλαβάνη στις ΗΠΑ

Ήρθε η άνοιξη και άρχισαν τα ταξίδια! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην Ιταλία, η Αθηνά Οικονομάκου στην Αίγυπτο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εδώ και περίπου δύο εβδομάδες απολαμβάνει ένα μοναδικό ταξίδι εμπειριών εκτός Ελλάδας και αφού πέρασε μίνι διακοπές στη Χαβάη, βρέθηκε στην Καλιφόρνια και το Λος Άντζελες και προσφάτως βρέθηκε στο Σαν Φρανσίσκο θέλοντας να γνωρίσει καινούργια μέρη.

Σε αυτό το ταξίδι δεν είναι μόνη αλλά μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν, την ίδια ώρα που εκείνοι επιμένουν να μην επιβεβαιώνουν αλλά και να μη διαψεύδουν τίποτα για τη φημολογούμενη σχέση τους.

Οι δυο τους πάντως απολαμβάνουν κάθε στιγμή τους σε αυτό το μοναδικό ταξίδι αδιαφορώντας για όλα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνους.

Στη ρομαντική Φλωρεντία στη γειτονική Ιταλία βρέθηκε για να ξεσκάσει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος έδειξε να χαίρεται κάθε στιγμή του στο σύντομο ταξίδι του. Περιηγήθηκε στα σοκάκια της όμορφης πόλης, φωτογραφήθηκε σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία, επισκέφτηκε μουσεία και χώρους τέχνης και έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή του ταξιδιού του.

Τέλος, η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται επίσης εκτός Ελλάδας με αφορμή την πρόσκληση που δέχτηκε από τη Μαριέττα Χρουσαλά για τα γενέθλιά της. Μαζί της είναι και καλή της φίλη Νικόλ Παναγιώτου αλλά και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος και μαζί δείχνουν να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο Κάιρο της Αιγύπτου. Μάλιστα έχει τόση ζέστη που η όμορφη ηθοποιός κυκλοφορεί με κοντομάνικα σε μία χώρα που λάτρεψε μιας και γνώρισε έναν τελείως διαφορετικό πολιτισμό και κουλτούρα. Φυσικά οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους followers της είναι μοναδικές:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved