Ρέμος για Βανδή: «Τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της» - Η αποστομωτική απάντησή της on stage
Showbiz

Ρέμος για Βανδή: «Τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της» - Η αποστομωτική απάντησή της on stage

O Αντώνης Ρέμος με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και οι δυο τους έπιασαν κουβέντα on stage.

Φυσικά ο Αντώνης Ρέμος, που είναι γνωστό πειραχτήρι, δεν δίστασε επί σκηνής να σχολιάσει τον έρωτα της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό, Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Έχω να θυμάμαι τα ωραιότερα χρόνια μαζί σου και τα ωραιότερα που θα έρθουν. Γιατί εμείς δεν τελειώνουμε, έτσι;» με τη Δέσποινα Βανδή να του απαντά: «Τηλεόραση να μην ξανακάνουμε μαζί».

vandi21.jpg

Και συνέχισε ο τραγουδιστής: «Τι άλλο να πω; Να την αγαπάτε τη Δέσποινα, γιατί είναι καταπληκτικό παιδί και είναι έτσι, χρόνια τώρα και θα παραμείνει. Και τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της».

Και τότε η Δέσποινα Βανδή έδωσε την πιο ωραία απάντηση: «Δεν είναι δεύτερη εφηβεία, είναι δεύτερη ευκαιρία» και φυσικά οι θαμώνες την καταχειροκρότησαν και… φώναζαν «Πού είναι ο Μπισμπίκης;» προκειμένου να δει τα υπέροχα λόγια της τραγουδίστριας.

1679140403016-351740046-5878_DESPINA_VANDI_VASILIS_MPISMPIKIS_2222023.jpg

Και στη συνέχεια η τραγουδίστρια είπε με χιούμορ: «Αντώνη, θα σου πάρω το μικρόφωνο. Δεν ξέρω ποιος είναι χειρότερος, αυτός ή ο Μάστορας;».

Ο Αντώνης τραγούδησε με τη Δέσποινα και ήδη στο Tik Tok γίνεται χαμός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved