Ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!
Showbiz

Ο Πάνος Μουζουράκης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς!

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα για τον Πάνο Μουζουράκη να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια αφού η εδώ και λίγους μήνες σύντροφός του είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. 

Σύμφωνα με τη Real και τη Νίκη Κώτσου, ο γνωστός τραγουδοποιός που μέχρι πρότινος απολαμβάναμε ως κριτή και coach στο The Voice, θα κρατάει σε περίπου πέντε μήνες από τώρα στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Η σύντροφός του Μαριλού Κόζαρη, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, είναι έγκυος και θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι.

Το ζευγάρι ήρθε κοντά μετά τον χωρισμό του Πάνου Μουζουράκη από την Τζίνα Βαρελά.

Μετά από τρία χρόνια σχέσης οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους και ο καλλιτέχνης προχώρησε στην προσωπική του ζωή. Ερωτεύτηκε την 28χρονη φαρμακοποιό και τώρα ετοιμάζεται να γίνει και μπαμπάς.

mouzoyrakis2.jpg

Οι δύο τους έχουν ήδη κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους και μένουν μαζί στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Κηφισιά!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv πριν από λίγο καιρό είχε εντοπίσει το ζευγάρι στο κέντρο της Αθήνας να γευματίζει με φίλους του σε γνωστό στέκι.

Η Μαριλού Κόζαρη, είναι μία από τις καλύτερες φίλες της Κατερίνας Καινούργιου. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει μαζί να ποζάρουν σε φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved