Έγκυος στο 3ο της παιδί η Κλέλια Πανταζή! Η υπέροχη φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα & τα δύο παιδιά της
Showbiz

Έγκυος στο 3ο της παιδί η Κλέλια Πανταζή! Η υπέροχη φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα & τα δύο παιδιά της

Χαράς ευαγγέλια στο σπίτι της οικογένειας που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια η Κλέλια Πανταζή η οποία περιμένει το τρίτο της παιδί

Το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας μάλιστα με όλη την οικογένειά της ενώ η ίδια απεικονίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Μάλιστα στο σχόλιό της κάτω από τη φωτογραφία έγραψε:

«Boom. Τι να σας γράψω τώρα και εγώ... Η πρώτη εικόνα μιλάει από μόνη της.. Σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ για τις ευχές!!».

Προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του τρίτου μωρού της όμως μάλλον δεν ενδιαφέρει ούτε εκείνη ούτε τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο με τον οποίο είχε κοινό όραμα, να αποκτήσουν μία μεγάλη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει τον Μιχαήλ Άγγελο, που ήρθε στον κόσμο τον Δεκεμβρίο του 2019 και τον Αλέξανδρο Ιωάννη που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2022. Ίσως τώρα να είναι κοριτσάκι αλλά λίγο ενδιαφέρει τους ευτυχισμένους γονείς που χαίρονται πάρα πολύ με την προοπτική της απόκτησης ενός ακόμα παιδιού.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2018 και από τότε ξεκίνησε να ζει το όνειρό του που ήταν η δημιουργία μίας μεγάλης οικογένειας.

Με την αδελφή της Άννυ, η Κλέλια Πανταζή είναι πολύ δεμένες και μάλιστα μέχρι στιγμής έχουν αποκτήσει παιδιά με διαφορά λίγων μηνών. Λέτε να ετοιμάζεται και η Άννυ για ακόμα ένα παιδάκι; Θα δείξει, πάντως εμείς ευχόμαστε στην Κλέλια Πανταζή και τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο τα καλύτερα για το ευοίωνο μέλλον που διαγράφεται για τους ίδιους και την οικογένειά τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved