Γιώργος Λιβάνης: Το πρόβλημα υγείας, η ανησυχία των fan του και το μήνυμα αγάπης
Showbiz

Γιώργος Λιβάνης: Το πρόβλημα υγείας, η ανησυχία των fan του και το μήνυμα αγάπης

Δεν διανύει και τις πιο ευχάριστες μέρες της ζωής του ο Γιώργος Λιβάνης καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που τελικά ήταν πιο ζόρικο από ό,τι ο ίδιος περίμενε. 

Τουλάχιστον αυτό εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος προσβλήθηκε από γρίπη Η1Ν1 τύπου Β και πέρασε αρκετά δύσκολα τα τελευταία 24ωρα λόγω των έντονων συμπτωμάτων της νόσου.

Σήμερα, όμως, που κατάφερε να πάρει στα χέρια του το κινητό του και να λάβει όλα τα μηνύματα των φαν του που ανησυχούσαν για την έντονη και μακρά απουσία του από τα social media, έδωσε τις εξηγήσεις που ήθελε σε όλους όσοι τον αγαπούν, τον θαυμάζουν και τον παρακολουθούν σε κάθε του καλλιτεχνικό βήμα.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του:

«Επειδή έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα όσον αφορά την υγεία μου και δεν ήμουν σε θέση να χρησιμοποιώ το κινητό, σας απαντώ δημόσια με ένα μήνυμα αγάπης πως βρίσκομαι σε καλύτερη κατάσταση. Έχω την γρίπη h1n1 τύπου β και ομολογώ πως δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το περίμενα…»

Φυσικά, όπως κάθε ασθενής της συγκεκριμένης γρίπης, χρειάζεται τον χρόνο του για να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει δριμύτερος στις υποχρεώσεις του και την καθημερινότητά του και σ' αυτή την φάση ακριβώς βρίσκεται και ο Γιώργος Λιβάνης ο οποίος πλέον μετρά αντίστροφα για να κάνει δυναμικό comeback.

livanis_george.jpg
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved