Σάκης Αρσενίου: Η έκπληξη γενεθλίων on stage, δύο μέρες μετά τη γέννηση του γιου του
Showbiz

Σάκης Αρσενίου: Η έκπληξη γενεθλίων on stage, δύο μέρες μετά τη γέννηση του γιου του

Ο Σάκης Αρσενίου είχε χθες, 18 Μαρτίου τα γενέθλιά του, δύο μέρες μετά τη γέννηση του γιου του και οι συνάδερφοί του τού έκαναν έκπληξη on stage.

O τραγουδιστής εμφανίζεται στο Bodega στο Περιστέρι και η Χριστίνα Σάλτη, ο Γιώργος Βέρος και η Έλενα Τσαγκρινού του επεφύλασσαν μία έκπληξη on stage!

Έσβησε την πρώτη τούρτα στην πίστα…

Η σύζυγός του, Λαμπρινή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο τραγουδιστής μάλιστα, γιόρτασε τα γενέθλιά του την ίδια ημέρα που πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο η αγαπημένη του και ο γιος τους.

Μπαμπάς και γιος έχουν γενέθλια με δύο μέρες διαφορά.

Σε ανάρτησή του ανήμερα των γενεθλίων του, έγραψε: «Το ωραιότερο δώρο της Ζωής μου μου λέει χρονια πολλά με τον Καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε! 36 χρονια μετά πιο ευτυχισμένος από ποτε μαζί σας !! Τα λόγια είναι φτωχά όταν οι εικόνες μιλούν από μόνες τους! Πατέρας και γιος με φωτογράφο την πιο όμορφη ΜΑΝΟΥΛΑ».

Να σας θυμίσουμε ότι στις πρώτες δηλώσεις του για τον γιο του, είπε :«Η χαρά μας είναι απερίγραπτη, δεν το συζητάμε. Όλα στο σπίτι είναι έτοιμα για το μωρό, εδώ και αρκετό καιρό. Αρκετά κουρασμένοι είμαστε και εγώ και η Λαμπρινή, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά».

Και πρόσθεσε: «Γεννήσαμε φυσιολογικά, αυτό έχει σημασία. Χθες που οδηγούσα γιατί δούλευα, παραμιλούσα στο αυτοκίνητο μου μέσα έλεγα: “Έχω γιο τώρα, κάτι γίνεται εδώ” Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Κωνσταντίνος Εφραίμ».

Όσον αφορά την έκπληξη επί πίστας, δείτε την στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved