Στέλιος Κουδουνάρης: «Φοβάμαι να κάνω ψυχοθεραπεία, δεν ξέρω τι θα ανακαλύψω»
Showbiz

Στέλιος Κουδουνάρης: «Φοβάμαι να κάνω ψυχοθεραπεία, δεν ξέρω τι θα ανακαλύψω»

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του γνωστού σχεδιαστή-κριτή του My Style RocksΣτέλιου Κουδουνάρη. Πόσο άλλαξε η ζωή του αυτά τα έξι χρόνια που εμφανίζεται στην τηλεόραση και ποια η σχέση του με την ψυχοθεραπεία.

Ο γνωστός σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης τονίζει μεταξύ άλλων ότι αυτά τα έξι χρόνια η τηλεόραση τον βοήθησε να γίνει πιο κοινωνικός και εξωστρεφής και του έμαθε να αποδέχεται τον εαυτό του όπως είναι.

Κάνοντας την αυτοκριτική σου, αισθάνεσαι πως, όλα αυτά τα χρόνια που είσαι στην εκπομπή, ξεπέρασες ποτέ τα όρια;

Όχι, δεν πιστεύω. Μπορεί ορισμένες φορές να θύμωσα περισσότερο απ’ ό,τι έπρεπε. Παίρνω όμως το project πολύ προσωπικά. Με ενδιαφέρει όντως τι φορούν τα κορίτσια. Με ενδιαφέρουν όντως η συμπεριφορά τους και τα μηνύματα που περνάμε στον κόσμο επειδή θέλω μέσα από αυτό το πρόγραμμα να βγαίνει μια πληροφορία. Ακόμα και το πώς θα φορέσεις μια φούστα και μια μπλούζα είναι μια πληροφορία που αφορά πολλούς. Όταν μια κοπέλα παρεκτρέπεται, θέλω να ξέρει ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό σε μια σύγχρονη κοινωνία και ότι τελικά το στυλ δεν είναι μόνο η φούστα και η μπλούζα, είναι και το τι λες, το πώς στέκεσαι και το πώς συμπεριφέρεσαι στον διπλανό σου.

koudounaris.jpg

Άλλαξε η ζωή σου αυτή την εξαετία που βρίσκεσαι στην τηλεόραση;

Σίγουρα άλλαξε. Έχω γίνει πιο εξωστρεφής, πιο κοινωνικός. Η τηλεόραση με έμαθε να αποδέχομαι τον εαυτό μου όπως είναι.

Δεν τον αποδεχόσουν πριν;

Δεν νομίζω.

Δηλαδή;

Μέχρι το 2017 ήμουν ένας σχεδιαστής μόδας γνωστός στο χώρο μου, πολύς κόσμος είχε τα ρούχα μου -γιατί ήταν σε καταστήματα και όχι κλεισμένα σε ατελιέ- και το όνομά μου προηγούνταν της εικόνας μου. Μου προκαλούσε μεγάλη αμηχανία η σκέψη του ότι ήξεραν ποιος είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης. Το όνομά μου υπήρχε πάντα πάνω στα ρούχα μου επειδή θεωρώ ότι είναι μια τέχνη και η τέχνη πρέπει να έχει μια υπογραφή - για αυτόν το λόγο και όχι από ματαιοδοξία, από επιθυμία να είμαι γνωστός. Οπότε, στην αρχή αυτό παραβιάστηκε χωρίς να το έχω συνειδητοποιήσει. Φυσικά, από τη στιγμή που βρέθηκα στην τηλεόραση, θα γινόμουν γνωστός, απλώς δεν είχα αντιληφθεί την αναγνωρισιμότητα που θα είχα στον κόσμο και ότι δεν θα μπορούσα να κάνω απλά, καθημερινά πράγματα χωρίς να περνώ απαρατήρητος. Όλο αυτό μού δημιούργησε μεγάλη σύγχυση. Τελικά, αναρωτήθηκα γιατί νευριάζω επειδή με χαιρετά κάποιος στο δρόμο θεωρώντας ότι εισβάλλει στη ζωή μου. Κανείς δεν εισέβαλλε πουθενά. Εγώ είχα δώσει το δικαίωμα να μου μιλά ο κόσμος. Πρέπει να μου μιλά ο κόσμος αφού είμαι μέσα στο σπίτι του πολλές ώρες και μάλλον το πρόβλημα το είχα εγώ.

1675188386518-643870079-koudounaris.jpg

Χρειάστηκε να κάνεις ψυχοθεραπεία;

Μόνος μου έκανα και μπορεί να είναι λανθασμένα τα συμπεράσματα που έχω βγάλει. Ψυχοθεραπεία δεν έχω κάνει γιατί φοβάμαι.

Τι φοβάσαι;

Τι θα ανακαλύψω. Θαυμάζω τους ανθρώπους που καταφεύγουν στην ψυχοθεραπεία. Θέλω πολύ να κάνω -κάποια στιγμή θα γίνει- και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε, αλλά εγώ είμαι ακόμη στο στάδιο όπου φοβάμαι γιατί μπορεί να ανοίξω θέματα που δεν θέλω.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved