Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Γενέθλια έκπληξη στη Λισσαβώνα
Showbiz

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Γενέθλια έκπληξη στη Λισσαβώνα

Ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης γιόρτασε στην Πορτογαλία έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, πρωταγωνίστρια του «Σασμού», Δανάη Παππά

Ένα πάρτι-έκπληξη οργάνωσε η Δανάη Παππά για τα γενέθλια του αγαπημένου της Λάμπρου Λάζαρη στη Λισσαβώνα. Ο επιχειρηματίας έσβησε κεράκια αγκαλιά με την εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφό του, η οποία είχε φροντίσει για όλα! Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» έγραψε για την όμορφη αυτή ημέρα: «Η ξεχωριστή σου ημέρα είναι η αγαπημένη μου. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω, Λάμπρο Λάζαρη», τονίζοντας τη λέξη «bae» που σημαίνει «το μωρό μου».

Από την άλλη, ο επιχειρηματίας ανταπέδωσε γράφοντας μεταξύ άλλων: «...Γιατί ο Θεός μού έφερε αυτό το πλάσμα στη ζωή μου, Δανάη Παππά», επαναλαμβάνοντας τη λέξη «μωρό μου». Δεν θα αφήσουμε ασχολίαστο το μονόπετρο στο χέρι της Δανάης Παππά, το οποίο όμως η ίδια αποφεύγει να σχολιάσει, κάθε φορά που δέχεται σχετική ερώτηση. Προς το παρόν, και οι δύο θεωρούν ότι είναι νωρίς για οικογένεια, αφού έχουν πολλά ακόμη να ανακαλύψουν μαζί.

Πρόσφατα, ωστόσο, έκαναν ένα μεγάλο κοινό βήμα, αγοράζοντας μια εξοχική κατοικία. Ένα πανέμορφο σπίτι στο Μεγανήσι, στον τόπο όπου περνά όλα τα καλοκαίρια του ο 39χρονος Λάμπρος Λάζαρης, καθώς κατάγεται από τη Λευκάδα. Παράλληλα, ο επιχειρηματίας της εστίασης ετοιμάζει στο Βαθύ ένα εστιατόριο με εκλεκτή κουζίνα και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι από τα πιο ταξιδιάρικα ζευγάρια και, όποτε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο, τον διαχειρίζονται... ταξιδιωτικά! Μάλιστα, οι δυο τους δεν πρόλαβαν να αδειάσουν τις βαλίτσες τους από την Κωνσταντινούπολη και έκαναν check in στη Λισσαβώνα.

Στα τέσσερα χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης, το στοιχείο της περιπέτειας που τους ενώνει δυναμώνει όλο και περισσότερο, γεμίζοντας το άλμπουμ της κοινής τους ζωής με μοναδικές εμπειρίες και εικόνες.

Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο ταξίδι τους:

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved