Ελένη Φουρέιρα: Έτσι ετοιμάζεται για τη δυναμική επιστροφή της στο τραγούδι
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Έτσι ετοιμάζεται για τη δυναμική επιστροφή της στο τραγούδι

Μετά τη γέννηση του γιου της, η Ελένη Φουρέιρα προετοιμάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή στη σκηνή με την πολυαναμενόμενη περιοδεία της «Reborn Tour»

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής ποπ σταρ πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τη γέννηση του γιου που απέκτησε με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία. Το μωρό ήρθε στον κόσμο στις 7 Φεβρουάριου και όχι μόνο έχει κλέψει την καρδιά της μητέρας του, αλλά την έχει κάνει να ερωτευτεί ακόμη περισσότερο τον αγαπημένο της, καθώς του μοιάζει πολύ.

foureira-domatio-giou-(7).jpg

Η καθημερινότητα του ζευγαριού έχει αλλάξει άρδην, με την Ελένη Φουρέιρα να ισορροπεί ανάμεσα στη μητρότητα και τις προετοιμασίες για την καλλιτεχνική επιστροφή της με μια γεμάτη ενέργεια περιοδεία. Όπως μάλιστα, ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω social media, σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει το «Eleni Foureira Reborn Tour», που σημαίνει tour αναγέννησης.

Η ίδια σχολίασε την ανάρτησή της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να περιμένω». Η λέξη «αναγέννηση» τη χαρακτηρίζει, άλλωστε, απόλυτα αυτή τη στιγμή, αφού νιώθει ότι ξαναγεννήθηκε μέσα από την πρωτόγνωρη εμπειρία της μητρότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκρηκτική περφόρμερ έχει ξεκινήσει εντατικό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να φέρει εις πέρας το ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα που παρουσιάζει στις συναυλίες της.

Την ερμηνεία των τραγουδιών της συνοδεύουν εντυπωσιακές χορογραφίες επί σκηνής. Η Ελένη Φουρέιρα προετοιμάζεται εντατικά τόσο για την κυκλοφορία όχι ενός, αλλά τουλάχιστον τριών νέων τραγουδιών, σε συνεργασία με την Panik Records, όσο και για μια σειρά εμφανίσεων που θα ενθουσιάσουν τους θαυμαστές της σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η περιοδεία της αναμένεται να ξεκινήσει κοντά στις αρχές του καλοκαιριού και το κοινό την περιμένει με ανυπομονησία.

exitirio-foureira.jpeg

Και η Ελένη, όμως αδημονεί να συναντήσει το κοινό της σε μια επιστροφή που οργανώνει πυρετωδώς από την περίοδο που ήταν ακόμη έγκυος. Στα τέλη Ιανουάριου, όταν ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Μη με βλέπεις έτσι με την κοιλιά τούρλα... Μπαίνω κανονικά στο στούντιο, ηχογραφώ νέα κομμάτια, ετοιμάζω νέο ξενόγλωσσο άλμπουμ, προετοιμάζω το tour μου. Για μένα αυτό είναι ζωή. Έχω τεράστια λαχτάρα να ανέβω ξανά στη σκηνή και μετά να κατέβω για να πάρω αγκαλιά τον γιο μου. Ανυπομονώ να συνδυάσω αυτές τις δύο μεγάλες μου αγάπες». Αδιαπραγμάτευτη λατρεία της, ωστόσο, είναι το μόλις λίγων εβδομάδων μωρό της, που αποτελεί τη μεγάλη προτεραιότητά της και είναι το πλάσμα στο οποίο αφιερώνει όλα τα τραγούδια της.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved