Μπισμπίκης: «Φεύγοντας από τις εξαρτήσεις και την παραβατική συμπεριφορά μπήκα σε σχολή θεάτρου»
Showbiz

Μπισμπίκης: «Φεύγοντας από τις εξαρτήσεις και την παραβατική συμπεριφορά μπήκα σε σχολή θεάτρου»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλάει για τις φοβίες που έχει αλλά και την λατρεία που έχει για το θέατρο το οποίο και τον βοήθησε να βγει από το τούνελ στο οποίο είχε βυθιστεί στο παρελθόν. 

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, μίλησε σε συνέντευξή του για τις εξαρτήσεις που είχε στο παρελθόν, για τη βοήθεια που δέχτηκε από την ψυχανάλυση μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα κατάθλιψης που βίωσε αλλά και για τη μεγάλη φοβία που έχει για τον θάνατο...

bisbikis-(4).jpg

Ενας άνθρωπος ο οποίος έχει περάσει φάσεις αυτοκαταστροφής πώς φτάνει να αγαπήσει τους ανθρώπους και τη ζωή και προφανώς τον εαυτό του;

Εχω κάνει αρκετά χρόνια ψυχανάλυση και έχω πάρει και αντικαταθλιπτικά. Αλλά η ισορροπία μου είναι το θέατρο, τα βιβλία, το διάβασμα, η ποίηση. Αυτά με έβγαλαν από μια ανυπόφορη κατάσταση.

Αρα να καταλήξουμε πάλι στο κλισέ ότι η τέχνη είναι καταφύγιο.

Για μένα 100%. Φεύγοντας από τις εξαρτήσεις και την παραβατική συμπεριφορά μπήκα σε μια σχολή θεάτρου, στα 23 μου, και για τέσσερα χρόνια ήμουν σαν μοναχός. Μαγεύτηκα τόσο πολύ από το θέατρο που κοιμόμουν εκεί τέσσερα χρόνια.

bisbikis-(2).jpg

Τώρα που μεγαλώνετε τι φοβίες έχετε;

Φοβάμαι πάρα πολύ τον θάνατο. Δεν θέλω να πεθάνω με τίποτα. Δεν πιστεύω κιόλας σε τίποτα. Εκλεισες τα μάτια σου, μαύρο σκοτάδι, πάει τελείωσε. That’s it. Κενό. Δεν θέλω καθόλου να πεθάνω. Ισως αυτό με κάνει να ζω τόσο έντονα.

Πηγή: Documento

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved