Γαστεράτου: Ονειρεμένο το δωμάτιο της κόρης της! Το μοντεσοριανό κρεβάτι & η custom made κουρτίνα
Showbiz

Γαστεράτου: Ονειρεμένο το δωμάτιο της κόρης της! Το μοντεσοριανό κρεβάτι & η custom made κουρτίνα

Τα «χάσαμε» με το ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο της κόρης της.

Η Μαντώ Γαστεράτου για πρώτη φορά μοιράστηκε φωτογραφίες και το «ερωτευτήκαμε». Φωτεινό με όλες τις αποχρώσεις του ροζ κι ένα τεράστιο μοντεσοριανό κρεβάτι να δεσπόζει στο κέντρο.

gasteratou-(3).jpg

Όπως η ίδια γράφει 30 χρόνια το ονειρευόταν το λαχταρούσε και πλέον ανήκει στην μονάκριβη κόρη της.

«... ονειρευόμουν αυτό το κοριτσίστικο δωμάτιο 30 χρόνια! Σκέφτομαι πως η ψυχή μου λαχταρουσε τόσο πολύ ένα φωτεινό, ροζ, κοριτσιστικο δωμάτιο που να χωραει όλα τα παιδικά μου όνειρα! Μεγάλωσα με την οικογένειά μου σε ένα σπίτι που δεν είχα την δυνατότητα να έχω τον δικό μου προσωπικό χώρο σαν παιδί, έφηβη κι αργότερα νεαρή κοπέλα. Κοιμόμουν σε ένα μπαουλοντιβανο κρεβατι στο σαλόνι και μοιραζόμουν αυτα τα λιγα τετραγωνικά μέχρι τα πρώτα χρόνια της εφηβείας με τον αδερφό μου. Αργότερα εκείνος έφυγε για να σπουδάσει κι έτσι απέκτησα κατά κάποιο τρόπο την δική μου γωνιά στο πατρικό μου σπίτι στο σαλόνι.
Θυμάμαι ακόμα την μάνα μου να λέει: " Πάλι κόλλησες αυτές τις μουτσούνες στον τοίχο! Θα έρχεται ο κόσμος για να κάτσουμε να πιούμε έναν καφέ και θα γινουμε ρεζιλι!"
Οι μουτσουνες που ελεγε η μητέρα μου ήταν συγκροτήματα που αγαπούσα τότε. Ό,τι αποκόμματα και άφησες έβρισκα στα περιοδικά από Guns n Roses και Metallica δεσποζαν στο τοίχο δίπλα από τα σεμεδακια και την φοντανιερα της μάνας μου με τα σοκολατακια noisetta. Φαντάζομαι πως ο Σπύρος Σουλης θα έσκιζε τα διπλώματα με αυτό το decor!

gasteratou-(9).jpg


Όταν είχα την Κυβέλη στην κοιλιά μου σκεφτόμουν πως μερικα βράδια το μικρό εσωτερικό μου παιδί θα μπορεί για λίγο να ξαπλώνει κι να παίζει παρέα με το Κυβελακι σε ένα όμορφο, φωτεινό,ροζ, κοριτσιστικο δωμάτιο!
Σήμερα το όνειρο μου παίρνει σάρκα και οστά κάθε μέρα και αυτο είναι υπέροχο! Το μόνο που ξερω σίγουρα, είναι πως όταν θα μπορεί να μιλήσει και να εκφράσει τις επιθυμίες και τα όνειρα της, θα της επιτρεπω να γεμίσει τους τοίχους με ότι άφησες, αυτοκόλλητα, ζωγραφιές που αγαπάει και θα σέβομαι τον προσωπικό της χώρο! Ας φτιάξει τον δικό της όμορφο κόσμο κι εγώ θα είμαι εκεί για να την καμαρωνω!
Καληνύχτα ❤💖», γράφει και αξίζει να δεις τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved