Πρίντζου: Στήθηκε σπιτικό γλέντι για τα γενέθλιά της!Οι επώνυμοι φίλοι & ο χορός του Χαραλαμπόπουλου
Showbiz

Πρίντζου: Στήθηκε σπιτικό γλέντι για τα γενέθλιά της!Οι επώνυμοι φίλοι & ο χορός του Χαραλαμπόπουλου

Τα γενέθλιά της γιορτάζει η σύζυγός του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Λίνα Πρίντζου και στο υπέροχο σπιτικό τους στήθηκε ένα γλέντι από τα λίγα!

Τι μπουφέδες, τι όργανα με κλαρίνα, τι χοροί…. μα το πιο σπουδαίο από όλα για το ζευγάρι οι καλοί τους φίλοι που βρέθηκαν στο πλευρό τους αυτή την τόσο ωραία στιγμή!

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2132023-121358-pm.jpg

Στα βίντεο που ανέβασε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος φυσικά ήταν εκεί, είδαμε στιγμές επικές με τους επώνυμους φίλους τους να χορεύουν παραδοσιακούς χορούς, τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο πιο ευτυχισμένο από ποτέ να χορεύει και να κρατά τις τούρτες της γυναίκας του ενώ δεν έλειψαν κι εκείνοι που είχαν «στήσει» πηγαδάκια και διασκέδαζαν με κρασί, ωραίο φαγητό και μουσική!

Ανάμεσα στους επώνυμους φίλους του ζευγαριού εντοπίσαμε την Μαρία Καβογιάννη, τη Νίκη Λάμη, τον Χρήστο Φερεντίνο, την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Μίνω Μάτσα με τα γυναίκα του, Όλγα Κεφαλογιάννη και πολλούς ακόμη.

Φυσικά την παράσταση «έκλεψε» η Λίνα Πρίντζου, η οποία δεν σταμάτησε στιγμή να χορεύει και εννοείται πως αυτή η βραδιά θα της μείνει αξέχαστη.

Δες τα βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved