Ο Σταύρος Νικολαΐδης στο gossip-tv μετά το ατύχημα: «Η γυναίκα μου σοκαρίστηκε… νόμιζε ότι ξεψυχάω»
Showbiz

Ο Σταύρος Νικολαΐδης στο gossip-tv μετά το ατύχημα: «Η γυναίκα μου σοκαρίστηκε… νόμιζε ότι ξεψυχάω»

Δύσκολες ώρες για τον Σταύρο Νικολαΐδη.

Ο ηθοποιός είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

«Δυο δευτερόλεπτα αρκούν για να συμβεί το κακό», θα πει στο gossip-tv ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο σπίτι του.

nikolaidis-(1).jpg

«Tη γλίτωσα με ένα σπασμένο χέρι και ράμματα στο κεφάλι. Ευτυχώς το παιδί δεν ήταν μέσα και δεν ξέρω και τι θα γινόταν ακόμη κι αν ήταν στο καρεκλάκι του, γιατί το τράνταγμα ήταν πολύ δυνατό. O μικρός είδε την επόμενη μέρα. Τον είχε προετοιμάσει η μαμά του, λέγοντάς του ότι ο μπαμπάς έσπασε ο χέρι. Φασκιωμένο με είδε… Μου φιλούσε το χέρι», είπε στο gossip-tv και περιέγραψε τη στιγμή:

«Έχασα τον έλεγχο. Δεν πρόσεξα κι έπεσα πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ήταν μια στροφή περίεργη, δεν είχα και καλή ορατότητα, μου τράβηξε και την προσοχή το κινητό, το οποίο είχα σε βάση κιόλας αλλά δυο δευτερόλεπτα αρκούν για να γίνει το κακό. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω», είπε.

nikolaidis-(2).jpg

Η σύζυγός του ήταν η πρώτη που ενημέρωσε, με την ίδια να μην έχει ακόμη συνέλθει από το σοκ:

«Η γυναίκα μου σοκαρίστηκε πολύ γιατί όταν την πήρα νόμιζε ότι ξεψυχάω, όπως με άκουσε. Μετά ήρθε και με είδε με τα αίματα στο πρόσωπο, γιατί το κεφάλι σκίστηκε βαθιά και προσπαθεί να συνέλθει. Δεν μπορεί να το ξεπεράσει»

«Παιδιά πάντα ζώνη γιατί η ζώνη με έσωσε και ούτε δευτερόλεπτο στο κινητό. Το παλιοκινητό… Δυστυχώς δυο δευτερόλεπτα αρκούν», είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει.

1679392709924-991999440-nikolaidis-(4).jpg

Ο γνωστός ηθοποιός είναι υποψήφιος στο Νότιο Τομέα Αθηνών και θα επανέλθει αφού αναρρώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved