Σασμός - Στάθης Μαντζώρος: «Αν κυριαρχήσει η αγάπη, θα αλλάξει τους πάντες»
Showbiz

Σασμός - Στάθης Μαντζώρος: «Αν κυριαρχήσει η αγάπη, θα αλλάξει τους πάντες»

Για τον τραυματισμό του αστυνόμου του Σασμού και τις αντιδράσεις του χωριού κάνει λόγο ο ηθοποιός Στάθης Μαντζώρος ενώ αναφέρεται και στη δυνατή σχέση Αργυρώς-Αστέρη. 

Ο ηθοποιός Στάθης Μαντζώρος σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλάει για τον τραυματισμό του Αντώνη, την Άνω Ποριά, τη βεντέτα και τη σχέση Αργυρώς-Αστέρη.

Οι κάτοικοι του χωριού πώς διαχειρίζεστε την τραγωδία της Μαρίνας και του Αντώνη;

«Το βιώνουμε με πολλή ένταση. Η Μαρίνα, με όλα αυτά που έχει περάσει, κάνει ένα συνειδητό βήμα, καθώς έχει βρει τον άνθρωπό της, ο οποίος έδειξε τέτοια αγάπη και υπομονή. Και έρχεται ένας κεραυνός. Είναι δυσβάσταχτο για τους ανθρώπους που είμαστε κοντά και γύρω από αυτούς. Η απόφαση όλων είναι να βρισκόμαστε δίπλα τους και να συντρέξουμε. Να είμαστε δυνατοί για να βοηθήσουμε τη Μαρίνα και τον Αντώνη».

Καζάνι που βράζει είναι η Άνω Ποριά;

«Είναι αυτό που λένε κλειστές κοινωνίες, μεγάλα προβλήματα».

mantzoros-(3).jpg

Πρωτοστατεί και ο Παύλος Βρουλάκης για να αναζωπυρώσει η βεντέτα;

«Αρχικά, ο Παντελής με τον Παυλή έχει μια σχέση πολύ δυνατή μέσα στο χρόνο. Έχουν στηρίξει ο ένας τον άλλο και συνδέονται με βαθιά φιλία. Οπότε μπορεί να είναι ένας παραμορφωτικός καθρέφτης ο ένας για τον άλλο. Παρ’ όλα αυτά, είναι ο ένας δίπλα στον άλλο και θα συνεχίσουν να είναι. Ο Παυλής έχει το δικό του τρόπο που σκέφτεται και βλέπει τα πράγματα».

Το καφενείο του χωριού τι λέει για τη σχέση Αργυρώς - Άστέρη;

«Ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν κάτι πολύ δυνατό που τους ενώνει, και είναι η αγάπη. Μια πορεία προς το φως. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει στη συνέχεια και κατά πόσο αυτή η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους θα παρασύρει και τους υπόλοιπους προς μια πορεία προς το φως. Αν θα κυριαρχήσει η αγάπη και θα αλλάξει τους πάντες σε αυτή τη μικρή κοινωνία».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved