Λένα Δροσάκη: «Ο γιος μου με κάνει να θέλω να γίνομαι κάθε ημέρα καλύτερη»
Showbiz

Λένα Δροσάκη: «Ο γιος μου με κάνει να θέλω να γίνομαι κάθε ημέρα καλύτερη»

Θεατρική ηθοποιός κατά κόρον η Λένα Δροσάκη, τα τελευταία μόνο χρόνια έχει πει το «ναι» στην τηλεόραση.

«Οχι, δεν ήταν ταμπού για μένα η τηλεόραση» απαντά. «Φοβισμένη ήμουν απέναντί της και τελικά δεν είχα και άδικο. Το θέατρο έχει ένα τεράστιο ατού: το δικαίωμα της επανάληψης μέσα από τις πρόβες, το δικαίωμα του λάθους. Στην τηλεόραση ο χρόνος είναι αμείλικτος, και αυτό το γνώριζα εξαρχής».

1679399477466-47562085-drosaki-(3).jpg

Για πολλά χρόνια, όπως λέει χαρακτηριστικά, δεν ήταν έτοιμη να πάρει ένα κείμενο τη μία ημέρα και την επομένη να το πει καλά.

«Ετσι ξεκίνησα πολύ διστακτικά. Διάλεγα πάντα πιο μικρά πράγματα για να έχω μικρό μερίδιο ευθύνης, ώστε όταν νιώσω πραγματικά έτοιμη να μπορώ να αντιμετωπίσω κάτι πιο μεγάλο. Για αυτό, αν θέλετε, για πολλά χρόνια απείχα. Ηθελα να μπω σιγά-σιγά σε αυτό το μέσο που λέγεται τηλεόραση. Και ευτυχώς στον δρόμο μου τελικά ήρθαν καλοί συνεργάτες που με βοήθησαν να το μάθω».

1679399486344-686961470-drosaki-(6).jpg

Ετσι σε λίγο καιρό ξεκινά γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Σέρρες», ενώ τον Αύγουστο θα βρεθεί στη Μικρή Επίδαυρο με ένα έργο του Χρήστου Χωμενίδη, εμπνευσμένο από τον «Ιωνα» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά.

Προσωπικό της καταφύγιο σήμερα είναι ο γιος της Αναστάσης, ο οποίος τον Ιούλιο θα κλείσει τα τρία. «Με κάνει να θέλω να γίνομαι κάθε ημέρα καλύτερη» λέει στο Βήμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved