Ελένη Ουζουνίδου: «Έρχονται χαρούμενοι οι άνθρωποι. Λένε έναν γλυκό λόγο. Πολύ τυχερή είμαι»
Showbiz

Ελένη Ουζουνίδου: «Έρχονται χαρούμενοι οι άνθρωποι. Λένε έναν γλυκό λόγο. Πολύ τυχερή είμαι»

Η Ελένη Ουζουνίδου μεγάλωσε στην Κομοτηνή.

Το κορίτσι που ήταν μαθηματικό ταλέντο και ήθελε να γίνει αστροφυσικός, αγάπησε το θέατρο για να εξελιχθεί σε μία σπάνια ηθοποιό ευρείας γκάμας που μπορεί να κινηθεί από την κωμωδία μέχρι το δράμα με απίστευτη άνεση, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι γέλιο και δάκρυ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

ouzounidou-(6).JPG

Μάνα, ενοχική, ανεύθυνη και τραγική λοιπόν στον πολυσυζητημένο «Αρίστο» του Γιώργου Παπαγεωργίου και όμως έφτανε μία κίνησή της, να αφήσει δηλαδή κάτω τα μαλλιά της, για να μεταμορφωθεί σε φλογερή και ερωτική αρτίστα στο ίδιο έργο.

Ακόμη τρυφερή ψιλικατζού που ονειρεύεται ένα παιδί στην ομώνυμη παράστασή του Δημήτρη Καρατζιά και φυσικά αξεπέραστη Σταματία του γένους Αργυροπούλου, ως νευρωτική γεροντοκόρη πρέσβειρα του «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου σε μία παράσταση που άφησε εποχή πριν λίγα χρόνια.

1679399898923-608373481-ouzounidou-(3).jpg

Η Ελένη Ουζουνίδου αναμφισβήτητα δεν είναι μια ηθοποιός που της χρειάζεται μια Μήδεια ή μια λαίδη Μάκβεθ για να «κεντήσει» επάνω τους, αντίθετα της φτάνει μία καθημερινή γυναίκα για να μεγαλουργήσει, συστήνοντάς μας τελικά εκείνη τα έργα που την έκαναν πρωταγωνίστρια.

Τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε και στην τηλεόραση, εφέτος σε δύο σειρές μάλιστα: στα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά, αλλά και στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;». «Στην αρχή η τηλεόραση ήταν ταμπού για εμένα» εξομολογείται. «Πλέον δεν είναι και μάλιστα περνάω υπέροχα» προσθέτει.

1679399908123-46198908-ouzounidou-(2).jpg

Αλήθεια, την αναγνωρισιμότητα πλέον στον δρόμο πώς την αντιμετωπίζει;
«Εχει πλάκα. Αλλά ξέρετε βγήκα στην τηλεόραση σχετικά μεγάλη. Δεν ήμουν 20 δηλαδή, ήμουν 40. Οπότε λειτουργώ στον δρόμο, όπως πάντα λειτουργούσα. Ναι, είναι ωραίο να ακούς ξαφνικά ένα “αχ εσύ δεν είσαι αυτή που παίζεις εκεί;”. Έρχονται χαρούμενοι οι άνθρωποι. Λένε έναν γλυκό λόγο. Τι πιο καλό; Πολύ τυχερή είμαι. Γιατί οι περισσότεροι γύρω μας είναι τόσο εκνευρισμένοι και θυμωμένοι. Και τους καταλαβαίνω. Έτσι πρέπει να είναι και ας τον εκφράζουν τον θυμό τους, αρκεί να μην κάνουν κακό στους άλλους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved