Ατζούν Ιλίτζαλι: Η καλλονή σύντροφός του, η διαφορά ηλικίας και η διάψευση της εγκυμοσύνης
Showbiz

Ατζούν Ιλίτζαλι: Η καλλονή σύντροφός του, η διαφορά ηλικίας και η διάψευση της εγκυμοσύνης

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, που γνωρίσαμε μέσα από το «Survivor», αλλά που ταυτόχρονα έχει στην κατοχή του πολλά ακόμη brands πετυχημένων τηλεοπτικών εκπομπών, φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένος με τη νέα του σύντροφο.

Τρία χρόνια μετά το διαζύγιό του από τη Σειμά Σουμπασί, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, αλλά και όπως «προδίδουν» αναρτήσεις στα social media, ο Ατζούν ιλιτζαλί έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της 23χρονης Αϊσά Καγλά Αλτουνκαγιά.

atzoun-(2).jpg

Οι δυο τους εικάζεται ότι είναι μαζί από το 2020, όταν ανέβηκε και η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, στο σκάφος του παραγωγού, ενώ στη συνέχεια έκαναν μαζί διακοπές και στη Μύκονο.

Η Αϊσά γεννήθηκε στην τουρκική πόλη Γιάλοβα το 1999. Σύμφωνα με πληροφορίες, σπούδασε Νοσηλευτική και έχει μεγάλη αδυναμία στο μπάσκετ. Μάλιστα, έχει σχολιαστεί η εντυπωσιακή ομοιότητά της με την πρώην, και τρίτη, σύζυγο του Ιλιτζαλί, Σείμά Σουμπασί.

atzoun-(5).jpg



Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε και ένα δημοσίευμα από την τουρκική εφημερίδα «Sabah», το οποίο ανέφερε πως ο γνωστός Τούρκος παραγωγός του «Survivor» θα αποκτούσε σύντομα έναν γιο, καρπό του έρωτά του, με την κατά 30 χρόνια μικρότερή του σύντροφο.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Μέχμεν Ουστούντα από την τουρκική ιστοσελίδα «Hurriyet» επικοινώνησε με τον Τούρκο παραγωγό, ο οποίος διέψευσε όσα γράφτηκαν στη «Sabah».

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει ήδη τέσσερις κόρες από τους προηγούμενους γόμους του, είναι αναστατωμένος με όσα γράφτηκαν για εκείνον, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος. Εκείνο που ενόχλησε τον παραγωγό είναι το γεγονός ότι το όνομά του επανήλθε στη δημοσιότητα με μια ψευδή είδηση, ενώ ο ίδιος προσέφερε τόση βοήθεια στους σεισμόπληκτους της χώρας του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved