Μελίνα Νικολαΐδη: Φτιάχνει τσουρέκια με τη μητέρα της και το βίντεο είναι… λαχταριστό!
Showbiz

Μελίνα Νικολαΐδη: Φτιάχνει τσουρέκια με τη μητέρα της και το βίντεο είναι… λαχταριστό!

Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαΐδη: Μαμά και κόρη μέσα στην κουζίνα!

Δεινή μαγείρισσα η Δέσποινα Bανδή και ακολουθεί και η κόρη της, Μελίνα! Οι δυο τους πρόσφατα μπήκαν στην τέλεια -κατά τα άλλα- κουζίνα τους και μεγαλούργησαν ετοιμάζοντας μια πρώτη δόση, τσουρέκια.

Εξάλλου κάθε τέτοια εποχή η συνταγή της Δέσποινας Βανδή για τα διάσημα τσουρέκια της, γίνεται viral.

1679402117818-902773743-vandi-melina-(1).jpg

Αυτή τη φορά όμως έκανε τη διαφορά. Μαζί με την κόρη της και δυο ακόμη φίλες, μπήκαν στην κουζίνα, η καθεμιά στο πόστο της, ώστε να πετύχει η συνταγή, έδειξαν όλη τη διαδικασία από το πρώτο βήμα έως και το τελευταίο και το βίντεο έκανε χαμό στο Tik Tok!

vandi-melina-(4).jpg

«Λοιπόν κάνουμε τσουρέκια σήμερα και ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί σε αυτό το σπίτι», σημείωσε η Δέσποινα Βανδή ενώ μεταξύ άλλων ευχήθηκε στους followers της "Καλό Πάσχα"

Δες το παρακάτω

Κι αν θες τη συνταγή, ιδού

Υλικά

6 αυγά

180 γρ.μαγια

2 1/2 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 1/2 φλ χλιαρό νερό

300γρ βούτυρο αιγοπρόβειο

750 ζάχαρη

600 γρ γάλα

1 φακελάκι μαχλέπι

1 φακελάκι κακουλε

5-6 κομματάκια μαστίχας

1/2 κγ αλάτι

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

1679402141470-86962013-vandi-melina-(3).jpg

«Δεν είμαι φίλη με την έννοια της φίλης, θεωρώ ότι μάνα δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτό τον ρόλο θέλω να κρατάω. Συζητώ τα πάντα με τα παιδιά μου. Δεν είμαι φίλη με τα παιδιά μου, είμαι η μάνα τους. Δεν σου λέω καν τη λέξη μαμά, σου λέω τη λέξη μάνα. Μου τα λέει τα περισσότερα η Μελίνα. Φαντάζομαι ότι κάποια που είναι πιο προσωπικά, τα συζητά με τις φίλες της. Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα θέμα. Η θεωρία είναι καλή, αλλά πραγματικά η εμπειρία είναι αυτή που σου δίνει το μάθημά σου. Έχει καλή φωνή η Μελίνα και ξαφνικά πήγε στην υποκριτική. Θα δούμε. Η κόρη μου άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου όταν μπήκε στην εφηβεία και ένιωσε το πρώτο σκίρτημα», έχει αποκαλύψει η τραγουδίστρια για την κόρη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved