Σπυροπούλου: Με αυτή τη διατροφή έχασε τα είκοσι κιλά που πήρε την εγκυμοσύνη
Showbiz

Σπυροπούλου: Με αυτή τη διατροφή έχασε τα είκοσι κιλά που πήρε την εγκυμοσύνη

Στα κιλά της επανέρχεται σιγά σιγά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μπορεί η όμορφη μανούλα να έχει θέσει ως προτεραιότητα το μεγάλωμα του γιου της, όμως δεν ξεχνά και την σωματική της υγεία.

Έτσι λίγες μόλις ημέρες μετά τον ερχομό του γιου της, η Κωνσταντίνα μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής και άσκησης κι έχει ήδη χάσει τα περισσότερα από τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

spyropoulou-(2).jpg

Η ίδια μάλιστα συχνά μοιράζεται φωτογραφίες τόσο από το πρόγραμμα εκγύμνασης όσο και από τα πιάτα που μαζί με τον διατροφολόγο της, έχουν επιλέξει ώστε να χάσει τα κιλά ου θεωρούσε παραπανίσια.

Όπως θα δεις και στη gallery η Κωνσταντίνα δεν στερείται τίποτα, οι μερίδες είναι επαρκείς και σε συνδυασμό με την άσκηση, δείχνει να πηγαίνει περίφημα.

Δες στη gallery τι τρώει!

«Πώς τα καταφέρνεις; Πώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου; Θηλάζεις; Και πώς αντέχεις; Θα αντέξεις; Έχεις βοήθεια; Γυμνάζεσαι; Μα πως αφού έκανες καισαρική! Και ένα σωρό ερωτήσεις που κατακλύζουν τις ζωές μας..
Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις.
Κάποιες άλλες όμως ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα.
Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά.

1678650917468-151456869-spyropoulou-(4).jpg


Θα συνεχίσω..στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τις τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ και αντίστροφα 💪🏼», εξομολογήθηκε πρόσφατα η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved