Βασίλης Μπισμπίκης: Αγνώριστος στο θέατρο! Η απόλυτη μεταμόρφωση, τα κιλά και η αλλαγή στα μαλλιά
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Αγνώριστος στο θέατρο! Η απόλυτη μεταμόρφωση, τα κιλά και η αλλαγή στα μαλλιά

Είδαμε τα πλάνα του Βασίλη Μπισμπίκη στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και δεν το πιστεύαμε. Ο ηθοποιός είναι αγνώριστος για το νέο του ρόλο στο θέατρο.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έβαλε προσθετικά στα πόδια, στην κοιλιά για να φαίνεται πιο παχύς και απέκτησε μέχρι και... καραφλίτσα για τις ανάγκες του ρόλου.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει ασχολίαστα αυτά τα πλάνα στην εκπομπή του, όπως επίσης και οι υπόλοιποι συνεργάτες του, ενώ αυτές τις εικόνες τις εξασφάλισαν αποκλειστικά για την εκπομπή τους, καθώς δεν είχε δει τίποτα μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη νέα εικόνα του ηθοποιού.

bisbikis.vasilis_311000947_1206071636608839_8919618495138266779_n.jpg

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας

«Για πρώτη φορά θα αποκαλύψουμε την τεράστια αλλαγή του Βασίλη Μπισμπίκη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ίδρυμα Ωνάση. Το πήραμε, μη ρωτάτε πώς, υπάρχει και το δημοσιογραφικό απόρρητο. Λοιπόν, αυτός που βλέπετε είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Με προσθετικά στα πόδια, στην κοιλιά, διότι υποδύεται έναν παχύ άνθρωπο με καραφλίτσα. Δεν γίνονται στο Hollywood οι μεταμφιέσεις, για τα Όσκαρ. Είναι όντως ο Βασίλης Μπισμπίκης και πείτε μου αν δεν το αποκαλύπταμε, αν θα γνωρίζατε τον Μπισμπίκη», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα (22/3) στον αέρα της εκπομπής του στον ΑΝΤ1.

Δείτε την τεράστια αλλαγή του στην παρακάτω photo gallery:

Να θυμίσουμε πως απόψε ο ηθοποιός κάνει πρεμιέρα στη "Στέγη" με την παράσταση «Έγκλημα και τιμωρία».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved