Το κακεντρεχές σχόλιο στη Γερμανού για τη "μοχθηρή ψυχή" της και η «πληρωμένη» απάντησή της!
Showbiz

Το κακεντρεχές σχόλιο στη Γερμανού για τη "μοχθηρή ψυχή" της και η «πληρωμένη» απάντησή της!

Την άμεση απάντησή της και μάλιστα δημόσια έδωσε η Ναταλία Γερμανού σε κάποιον χρήστη του Twitter που έκανε λόγο για τη μοχθηρή ψυχή της. 

Ο συγκεκριμένος χρήστης ανέβασε φωτογραφία της από την παιδική της ηλικία, τότε που ήταν ακόμα πέντε χρονών και έγραψε στη λεζάντα της:

«Όλη της η μοχθηρή ψυχή σε μια εικόνα...»

Κάτι που φάνηκε να ενοχλεί έντονα την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ειδικά στο Twitter. Μάλιστα παρακινεί μέσα από την εκπομπή της το κοινό να συμμετέχει και να αλληλεπιδρά κατά τη διάρκεια του Καλύτερα δε γίνεται προκειμένου να ακούει απόψεις του.

Το συγκεκριμένο tweet λοιπόν δεν θα μπορούσε να το αφήσει αναπάντητο και φυσικά έσπευσε να κάνει το σχόλιό της κάνοντας retweet την κακεντρεχή ανάρτηση και γράφοντας:

«Έχουμε νικητήριο τουί : αφού ξεπέρασαν τα ηλικιακά και σεξιστικά σχόλια, εδώ το account αποφάσισε ότι η μοχθηρή ψυχή μου αποκαλύφθηκε στα 5 μου, φοβισμένη θυμάμαι ήμουν με το χέρι της γιαγιάς μου πάνω μου. Και εις ανώτερα παιδιά».

Η Ναταλία Γερμανού πάντα εκφράζεται δημοσίως για κάθε τι που συμβαίνει, ειδικά όταν πρόκειται για ένα φλέγον θέμα της επικαιρότητας.

Σέβεται τους διαδικτυακούς της φίλους και είναι από τους ανθρώπους που θέλει να έχει αλληλεπίδραση μαζί τους. Γι' αυτό και ένα τέτοιου είδους tweet δεν θα μπορούσε να μείνει, για όσους γνωρίζουν την παρουσιάστρια, αναπάντητο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved