Ηλέκτρα Λύρα: Από μικρή πριγκίπισσα, δυναμική έφηβη η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα
Showbiz

Ηλέκτρα Λύρα: Από μικρή πριγκίπισσα, δυναμική έφηβη η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα

Η Ηλέκτρα Λύρα γεννήθηκε πριν από έντεκα χρόνια και ουσιαστικά επισφράγισε την ευτυχία που βίωναν -και συνεχίζουν να βιώνουν- ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Ηλέκτρα έκλεισε τα έντεκα χρόνια ζωής και μόλις είχε ξεκινήσει την έκτη δημοτικού.

Του χρόνου όμως η νεαρή δεσποινίς Λύρα θα γυρίσει σελίδα στη μαθητική της ζωή καθώς θα είναι πλέον μαθήτρια πρώτης γυμνασίου. Που σημαίνει ότι μπαίνει σιγά σιγά στην εφηβεία και φυσικά θα αλλάξει συνήθειες, θα έχει πιο απαιτητικές δραστηριότητες και ακόμα πιο απαιτητικό πρόγραμμα εντός και εκτός σχολείου.

201711161252160.2180_GIORGOS_LIROS_PEGI_ZINA_ILEKTRA_LIRA_15112017.jpg

Θα έχει όμως πάντα στο πλευρό της τους γονείς της που την έχουν ως την απόλυτη προτεραιότητά τους. Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο γνωστός παραγωγός βλέπουν την κόρη τους να μεγαλώνει και νιώθουν περηφάνια για εκείνη που καθημερινά διεκδικεί πράγματα, αποδεικνύει το πόσο οξυδερκής και έξυπνη είναι και δείχνει τα απίστευτα ταλέντα της. Η Ηλέκτρα λατρεύει τον αθλητισμό, κάνει πολύ συχνά προπόνηση με την Κατερίνα Δαλάκα που είναι προσωπική φίλη της Πέγκυς Ζήνα και είναι πολύ καλή μαθήτρια, θέλοντας πάντα να κάνει περήφανους τους γονείς της.

Έχει αρχίσει πλέον να αποτινάσσει από πάνω της την παιδικότητα και όχι μόνο επειδή έτσι και αλλιώς βρίσκεται στο κατώφλι της εφηβείας αλλά και επειδή πλέον της αρέσουν άλλα πράγματα. Μπορεί να διατηρεί την girly διάθεσή της όμως τα μπαλαρινέ φορέματα και τα τούλια μάλλον ανήκουν στο μακρινό παρελθόν. Τώρα επιζητά πιο μοντέρνα σύνολα που προτιμούν κορίτσια της ηλικίας της και φυσικά ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, θέλοντας να κατακτήσει τον κόσμο! Εμείς της το ευχόμαστε!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved