Θύμα κλοπής η Γιούλικα Σκαφιδά! Η ανάρτησή της
Showbiz

Θύμα κλοπής η Γιούλικα Σκαφιδά! Η ανάρτησή της

Θύμα κλοπής έπεσε η Γιουλίκα Σκαφιδά.

Η ηθοποιός μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media αποκάλυψε πως άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της.

skafida-(4).jpg

«Δεν ήταν ωραίο που κλέψατε το αμάξι μου. Όχι μόνο γιατί το είχα αγοράσει με λεφτά που έβγαλα δουλεύοντας κάποια χρόνια, ούτε γιατί ήταν το πρώτο μου αμάξι, ούτε γιατί δεν έχω πως να μετακινηθώ – η μηχανούλα μου είναι πάντα εκεί και με περιμένει. Δεν ήταν ωραίο γιατί υποτίθεται ζούμε σε μια οργανωμένη κοινωνία με κανόνες και όλα αυτά που συμβαίνουν άσχημα, σοβαρά, λιγότερο σοβαρά, μου θυμίζουν ζούγκλα. Πρέπει να είσαι τυχερός, να ανήκεις στους δυνατούς και να είσαι φίλος με όλους άραγε για να επιβιώσεις άραγε σήμερα;», έγραψε στα stories της η ηθοποιός.

Την ηθοποιό αναμένεται να δούμε στη νέα σειρά του Ant1+ με τίτλο «Ψυχοκόρες». Η σειρά, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Θα διαδραματίζεται στην Αθήνα του '50 και θα αφηγείται τις ιστορίες τεσσάρων κοριτσιών τα οποία φτάνουν από την επαρχία στην πρωτεύουσα και μπαίνουν στα σπίτια αστών ως «ψυχοκόρες».

1679501225556-275722299-skafida-(3).jpg

Τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Μιχαήλ Χαραλαμπίδης, ο οποίος έχει μεταξύ άλλων προϋπηρεσία στο περιβόητο «Game of Thrones» για δύο σεζόν (πέμπτη και έκτη) και ήταν μέλος ομάδας ειδικών οπτικών εφέ για τους δράκους της σειράς, ενώ το σενάριο είναι της Πένυς Φυλακτάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved