Η Λάουρα Νάργιες γιόρτασε τους 6 μήνες του γιου της με την πιο ιδιαίτερη τούρτα που έχεις δει ποτέ!
Showbiz

Η Λάουρα Νάργιες γιόρτασε τους 6 μήνες του γιου της με την πιο ιδιαίτερη τούρτα που έχεις δει ποτέ!

Με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο γιόρτασε τους έξι μήνες του γιου της η Λάουρα Νάργιες με τον σύζυγό της, Χρήστο Σαντικάι.

Πιο συγκεκριμένα ο μικρούλης, ο οποίος θα πάρει το όνομα, Αλέξανδρος έκλεισε τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του και η μαμά του, χαρούμενη και ευτυχισμένη σκέφτηκε να το γιορτάσει με μια τούρτα που όμοια της δεν έχεις ξαναδεί.

nargies-(6).jpg

«Happy half birthday my baby Alex ❤️ Mommy and daddy love you so so much 💋💋💋 Η μικρή μας οικογένεια είπε να κόψει μισή τούρτα σήμερα μιας και μας αρέσει να γιορτάζουμε», έγραψε η Λάουρα δείχνοντάς μας την υπέροχη μισή τούρτα του μικρού Αλέξανδρου.

Δες την στη gallery

Ο μικρός γεννήθηκε περί τα τέλη Σεπτεμβρίου και το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή που τον κράτησαν στην αγκαλιά τους, δεν ξεκολλούν στιγμή από το πλευρό του.

Η Λάουρα Νάργιες από την αρχή της εγκυμοσύνης της δημοσίευε συνεχώς φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, ενημερώνοντας όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με το Secret το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει γάμο και βάφτιση μαζί και μάλιστα συμφώνησε και στον χρονικό ορίζοντα που θα συμβεί αυτό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους πήραν την απόφαση το διπλό μυστήριο να γίνει στα τέλη της επόμενης χρονιάς, θέλοντας προφανώς να έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να ετοιμάσουν την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους, όπως ακριβώς την έχουν φανταστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved