Το gossip-tv στην πρεμιέρα του Μπισμπίκη - Στο πλευρό του ο «κουμπάρος» Μανώλης Κονταρός
Showbiz

Το gossip-tv στην πρεμιέρα του Μπισμπίκη - Στο πλευρό του ο «κουμπάρος» Μανώλης Κονταρός

Πρεμιέρα κάνει απόψε (22-03) ο Βασίλης Μπισμπίκης στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης με την παράσταση «Εγκλημα και τιμωρία»

Μετά τις παραστάσεις «Άνθρωποι και Ποντίκια» και «Κόκκινα Φανάρια», ο Βασίλης Μπισμπίκης, για πρώτη φορά στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, κάνει μια ελεύθερη μεταγραφή του εμβληματικού μυθιστορήματος του Ρώσου συγγραφέα, μεταφέροντας το στην Αθήνα του 2023.

1679511948009-697054614-bisbikis.jpg

Το gossip-tv βρέθηκε στην πρεμιέρα και μεταξύ άλλων απαθανάτισε τον κολλητό του φίλο, Μανώλη Κονταρό! Ο τραγουδιστής που μας έχει χαρίσει ατελείωτες στιγμές γλεντιού δεν θα μπορούσε να λείπε από το πλευρό του. Και μπορεί να περιμέναμε τη Δέσποινα Βανδή μαζί του, καθώς κατά το παρελθόν έχουν μιλήσει για τη σχέση τους, ωστόσο απόψε δεν ήταν εκεί.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε επίσης τη Χριστίνα Πολίτη αλλά και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Δες τις φωτό στη gallery

Το «Έγκλημα και Τιμωρία: Αθήνα» έρχεται με έναν θίασο 20 ηθοποιών να αφηγηθεί μια «νέα» ιστορία, ενός «νέου» Ρασκόλνικοβ, ερμηνευμένου από τον Θοδωρή Σκυφτούλη, με τρόπο ακραία ρεαλιστικό υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Μπισμπίκη. Την ελεύθερη μεταγραφή του έργου συνυπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο Γιάννης Μελιτόπουλος.
Ο κόσμος του Ντοστογιέφσκι συναντά επί σκηνής τον σύγχρονο Δυτικό κόσμο, σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία ο δεύτερος μοιάζει να μεταβάλλεται δραματικά και να οδηγείται νομοτελειακά σε μια άλλη –καλύτερη ή χειρότερη, κανείς δεν ξέρει ακόμα– εκδοχή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved