Ιωάννα Τούνη: Οι αδημοσίευτες φωτό από την εγκυμοσύνη της & η απίθανη ερώτηση στον εαυτό της
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Οι αδημοσίευτες φωτό από την εγκυμοσύνη της & η απίθανη ερώτηση στον εαυτό της

Δύσκολες είναι αυτές οι μέρες για την Ιωάννα Τούνη.

Η όμορφη μανούλα έχει αρρωστήσει και αγωνιά για το μωράκι της αφού φοβάται πως θα το κολλήσει. Παρόλα αυτά η Ιωάννα Τούνη προσέχει πολύ και μέσα στον πυρετό της βρήκε λίγο χρόνο να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στις φωτογραφίες της.

touni-(6).jpg

Ανάμεσα σε αυτές βρήκε και κάποιες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τις οποίες δεν είχε δημοσιεύσει.

«Τώρα που είμαι σπίτι με τον μπέμπη και αρρωστούλα… βρήκα ευκαιρία να κάνω ξεκαθάρισμα στις φωτογραφίες του κινητού μου… και ξετρύπωσα και αυτές❤️ Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!; Πως χωρούσε ο νουνίτο στην κοιλίτσα μου;;; Αααααχ δεν είμαι καλά 🥹🥹🥹», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Δες τη gallery

Δυο μήνες έχουν περάσει από τη μεγάλη εκείνη ημέρα που ο μικρός Νουνίτο ήρθε στη ζωή σκορπίζοντας στους γονείς του την απόλυτη ευτυχία. Μέσα σε αυτό το διάστημα η Ιωάννα έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα καθημερινότητα ενώ δειλά δειλά επιστρέφει στις δραστηριότητες της και φυσικά μέσα σε αυτές και η γυμναστική της ώστε να χάσει τα περιττά κιλάκια της

touni-(4).jpg

«Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι. Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι και γι’ αυτό φοράω εσώρουχο του Δημήτρη. Για να κρύβουν πράγμα. Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά plus που δεν φεύγουν με τίποτα.
Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω. Μετά τα 40 θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Ελπίζω να με αφήσει ο μπέμπης με το καλό», είχε πει σε πρόσφατο βίντεο της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved