Η Φαίη Σκορδά με σούπερ lux σύνολο και η σπάνια εμφάνιση της Μαρίνας Τσιντικίδου
Showbiz

Η Φαίη Σκορδά με σούπερ lux σύνολο και η σπάνια εμφάνιση της Μαρίνας Τσιντικίδου

Δυο μοναδικές εμφανίσεις από δυο γυναίκες της ελληνικής showbiz… που μας δίνουν έμπνευση, η καθεμιά για διαφορετικούς λόγους. Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκαν η Φαίη Σκορδά και η Μαρίνα Τσιντικίδου!

Πιο συγκεκριμένα οι δυο γυναίκες έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση βιβλίου της Βάσιας Μαυράκη με τίτλο «Γιατί πάντα ερωτευόμαστε τον λάθος άνδρα;».

Η Φαίη Σκορδά για μια ακόμη φορά έκανε μια σούπερ lux εμφάνιση επιλέγοντας ανδρόγυνο στιλ!

skorda-tsintikidou-(1).jpg

Φόρεσε ένα κοστούμι στις αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου. Λευκό σακάκι με μαύρες λεπτομέρειες, το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι καμπάνα και ένα τοπ μαρινιέρα στις ίδιες αποχρώσεις. Το σύνολό της απογείωσε με ένα ζευγάρι μαύρες σικάτες γόβες.

Στην ίδια εκδήλωση έκανε σπάνια δημόσια εμφάνιση και η Μαρίνα Τσιντικίδου. Κομψή όπως πάντα επέλεξε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα συνδυασμένο με αρβυλάκια που έκαναν το σύνολό της απλό και σικ!

skorda-tsintikidou-(6).jpg

Η Μαρίνα Τσιντικίδου εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον ασχολείται με την κηποτεχνική.

«Όλα άρχισαν όταν συνεργάστηκα για πρώτη φορά με την ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς παρουσιάζοντας τις προγραμματισμένες καθημερινές εκδηλώσεις. Έτσι ήρθα σε επαφή με ένα αντικείμενο που ήταν σα να μην υπήρχε μέχρι τότε και να το ανακάλυψα ξαφνικά.
Επέστρεψα στα παιδικά μου χρόνια, όταν εγώ και η γιαγιά μου σκαλίζαμε τον κήπο, ποτίζαμε και φυτεύαμε. Εκείνη τη χρονιά ανακάλυψα και τη σχολή στο κτήμα Συγγρού που παρέχει πτυχίο κηποτεχνίας.

Τα πρώτα που ρώτησα ήταν αν υπήρχε όριο ηλικίας για όσους ήθελαν να την παρακολουθήσουν και ποιο ήταν το κόστος των διδάκτρων. Στάθηκα πολύ τυχερή και τα δύο αφού η ηλικία δεν έπαιζε κανένα ρόλο και τα μαθήματα ήταν δωρεάν από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησα πολύ γρήγορα και αποφασιστικά», έχει δηλώσει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved