Η Λίτσα Γιαγκούση αποκαλύπτει: «Είχα συνεχώς «απειλές». Μου κήρυξαν πόλεμο»
Showbiz

Η Λίτσα Γιαγκούση αποκαλύπτει: «Είχα συνεχώς «απειλές». Μου κήρυξαν πόλεμο»

Φέτος η Λίτσα Γιαγκούση επέστρεψε δυναμικά μέσα από το J2US ξεσηκώνοντας για ακόμη μια φορά τους θαυμαστές της.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της για το αν έχει σκεφτεί ποτέ να εγκαταλείψει το τραγούδι, αποκάλυψε ένα περιστατικό από τις αρχές της καριέρας της.

giagkousi-(3).jpg



Σκεφτήκατε ποτέ να εγκαταλείψετε το τραγούδι;

«Όχι. Μου έτυχε αυτό στο ξεκίνημα μου σχεδόν που είχε γίνει κάτι αρκετά σοβαρό. Τότε είχα πέσει να πεθάνω από τη στεναχώρια και το άγχος μου. Ήμουν σε ένα καλοκαιρινό σχήμα ως πιτσιρίκα και μου έκανε πρόταση ο επιχειρηματίας και ο μαέστρος του σχήματος να είμαι στη δική του επιχείρηση τον χειμώνα. Είπα αμέσως «ναι». Μετά από λίγες μέρες έρχεται ένας άλλος επιχειρηματίας και μου έκανε πρόταση να είμαι με Βίσση και Καρβέλα. Έπαθα την πλάκα μου και δεν μπόρεσα να αντισταθώ παρότι είχα πει ναι στην προηγούμενη δουλειά. Όταν τους το ανακοίνωσα έγινε το έλα να δεις»

giagkousi-(4).jpg

Τι ακριβώς έγινε;

«Ο μαέστρος το βράδυ που το έμαθε, είχε πιει και δυο ποτηράκια παραπάνω, με έκανε σκουπίδι. Δεν μου έχει μιλήσει ποτέ άνθρωπος έτσι. Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε το άκουσα εκείνο το βράδυ. Μου έλεγε ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά ποτέ. Εν μέρει είχαν δίκιο, αλλά όχι να συμπεριφερθούν και έτσι. Για 2-3 μήνες είχα αρρωστήσει και σκεφτόμουν να σταματήσω το τραγούδι. Είχα συνεχώς «απειλές». Μου κήρυξαν πόλεμο»

Φοβηθήκατε τότε για τη ζωή σας;

«Είχε βάλει κάποιον άνθρωπο να με απειλήσει έμμεσα. Μου είχε πει «πρόσεξε μην πάθεις κάποιο ατύχημα». Κατά τα άλλα ο μαέστρος ήταν συμπαθέστατος και τώρα έχει συγχωρεθεί. Ίσως ήταν η κακή στιγμή. Το ποτό είναι και κακός σύμβουλος πολλές φορές».

giagkousi-(1).jpg

Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπη στην πίστα με θαυμαστή που σας έφερε σε αμηχανία;

«Ναι σε ένα εξτρά. Είχε πιει ένας άνθρωπος αρκετά και από την πολλή του αγάπη είχε γονατίσει και μου είχε πιάσει τα πόδια. Μου είχε αγκαλιάσει τις γάμπες και κόντεψα να πέσω. Ήρθαν όμως άνθρωποι του μαγαζιού και με δυσκολία τον απομάκρυναν», εξομολογείται στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved