Η αποκάλυψη της Μαίρης Ραζή για τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας»
Showbiz

Η αποκάλυψη της Μαίρης Ραζή για τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Μαίρη Ραζή αναφέρθηκε στην μεγάλη της τηλεοπτική επιτυχία «Η ώρα η καλή» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πλέον δεν έχει σχέσεις με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Ο κόσμος σας λάτρεψε από την σειρά του Mega «Η ώρα η καλή» όπου παίζατε μια Κωνσταντινουπολίτισσα...

«Από αυτό το σίριαλ και μετά άρχισα να καταθέτω την αληθινή μου ταυτότητα. Περάσαμε όμορφες στιγμές, ειδικά με την Κάρμεν Ρουγγέρη που ήταν ήδη φίλη μου, πολλά χρόνια πριν. Αυτή η σειρά ήταν από τις πιο πετυχημένες μου τηλεοπτικές στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον Πάνο Αμαραντίδη που έγραψε αυτόν το ρόλο ειδικά για μένα»

razi-(2).jpg

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο έχετε επαφές σήμερα;

«Όχι δεν έχουμε καθόλου επαφές, δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας, ούτε στον Πάνο Αμαραντίδη. Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα και κάνει εκεί την ήσυχη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που δεν τον ενδιέφεραν ποτέ. Ήταν πάντα μοναχικός, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα κοσμικά, ούτε τα πάρτι και οι πρεμιέρες. Κουράστηκε κι αυτός, πέρασε πολλά στη ζωή του. θα μπορούσε να παίξει ακόμη πολλούς σημαντικούς ρόλους και στο θέατρο και στην τηλεόραση».

razi-(5).jpg

Ως ιδιοκτήτρια θεάτρου και δασκάλα υποκριτικής, πώς βλέπετε το γεγονός νέα παιδιά από διάφορα ριάλιτι να παίρνουν ρόλο ηθοποιού σε διάφορα σίριαλ;

«Αυτά είναι σαχλαμάρες. θα παίξουν ίσως για λίγο, αλλά ηθοποιοί δεν θα γίνουν. Τα παιδιά αυτά είναι θεατρικά «αγράμματα», θα αναγκαστούν να σπουδάσουν την τέχνη της υποκριτικής για να μπορέσουν να σταθούν στο φακό ή στο σανίδι. Δεν γίνεται διαφορετικά», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved