Παντελής Καναράκης: «Δεν έχω σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη»
Showbiz

Παντελής Καναράκης: «Δεν έχω σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη»

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ιστορική μπουρνουζοπετσέτα του Παντελή Καναράκη. Ο ηθοποιός μιλάει για τη Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός Παντελής Καναράκης θυμάται σε συνέντευξή του την ιστορία που έγραψε στην ελληνική τηλεόραση και την μυθική μπουρνουζοπετσέτα, το τραγούδι από το οποίο έγινε πασίγνωστος, οι προβολές του οποίου αυξάνονται ακόμα και σήμερα στο Youtube.

Μέσα από τις πρωινές εκπομπές πριν αρκετή χρόνια γράψατε ιστορία. θα το ξανακάνατε;

Όχι στην παρούσα φάση.

Τότε το κάνατε για να γίνετε πιο γνωστός;

Είχε προκύψει από την λατρεμένη μου Ρούλα Κορομηλά. Με είχε δει σε ένα μαγαζί να κάνω τα χιουμοριστικά μου και μου άνοιξε τις πόρτες στην τηλεόραση. Ήταν ένα παραμύθι που ζούσα τότε και κατόπιν πήγα στην Ελένη Μενεγάκη και για δυο χρόνια κάναμε τον «Πρωινό Καφέ». Μετά άρχισαν τα σίριαλ και τα θέατρα και η παρουσία μου στις εκπομπές δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε.

menegak-i.jpg

Το γεγονός ότι την «Μπουρνουζοπετσέτα» την τραγουδάνε μέχρι σήμερα τα νέα παιδιά πώς σας φαίνεται;

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μεγάλη είναι η χαρά μου. Ήταν μια τρέλα που την έκανα τότε βάλαμε μια μελωδία για πλάκα και τώρα έχει πάνω από 1 εκατ. προβολές στο Youtube. Είναι μεγάλη χαρά που μου λένε ακόμη για τη «Μπουρνουζοπετσέτα», όπως και για όλα όσα έχω κάνει και ο κόσμος τα αγάπησε.

Με την Ελένη Μενεγάκη σήμερα έχετε σχέσεις;

Όχι δεν έχω σχέσεις. Όχι όμως με την έννοια της επιλογής ότι αποφάσισα ή εγώ ή η Ελένη να μην έχουμε σχέσεις ο ένας με τον άλλον. Αλλά ξέρεις τώρα η Ελένη κάνει μια καθημερινή εκπομπή, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, μένουμε και μακριά και χαθήκαμε. Αυτή η δουλειά έτσι και αλλιώς, όπως και το θέατρο, το έχει αυτό. Έρχεσαι πολύ κοντά με κάποιους ανθρώπους μια ή δυο σεζόν και μετά πας αλλού. Συνεχίζω όμως να την αγαπώ, να την εκτιμώ και να την ευχαριστώ γιατί πραγματικά με βοήθησε.

1675184208689-73360777-kanarakis-koromila-2.jpg

Περιμένατε τότε και οι δυο ότι ο καθένας στο είδος του θα κάνει μια μεγάλη πορεία;

Δεν ήμασταν στο ίδιο βεληνεκές. Η Ελένη όταν δούλευα μαζί της ήταν ήδη μια σταρ της τηλεόρασης. Εκτός από ομορφιά, ταλέντο και τηλεοπτική άνεση, έχει και διάρκεια. Είναι τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή, αγαπητή και αυτό δείχνει πόσο σημαντικό τηλεοπτικό πρόσωπο είναι. Δεν φανταζόμουν αυτήν την διάρκεια, όπως ούτε και για μένα.

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Απολαυστική η Ελένη Μενεγάκη! Μας θύμισε τα παλιά με τις επικές απορίες της για το ποδόσφαιρο

Παντελής Καναράκης: Δίνει την δική του απάντηση στις κατηγορίες της Βίκυς Κάβουρα (video)

Ρούλα Κορομηλά: Το υπνοδωμάτιό της είναι το κάτι άλλο- Το υπέροχο φόντο και οι πόζες της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved