Μαλέσκου: Τα μηνύματα στα social μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης & το παιδικό δωμάτιο
Showbiz

Μαλέσκου: Τα μηνύματα στα social μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης & το παιδικό δωμάτιο

Το πρώτο της μωράκι περιμένει η Ιωάννα Μαλέσκου μέσα στον επόμενο μήνα και η ευτυχία της δεν περιγράφεται.

Η όμορφη παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον λόγο που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από τα social media, τα μηνύματα που λαμβάνει, περιέγραψε το παιδικό δωμάτιο της κόρης της ενώ αναφέρθηκε και στον σύζυγό της.

maleskou-(4).jpg

Πώς πήρες την απόφαση να ανακοινώσεις το ευχάριστο-γεγονός μέσα από τον λογαριασμό σου στα social media; Ήθελες να έχεις απευθείας επικοινωνία με τους ανθρώπους που σε ακολουθούν;

«Ακριβώς! Έγινε όμως και σε ένα κομβικό χρονικά σημείο, με την απάντηση στις ευχές που δεχόμουν για την ονομαστική μου γιορτή. Επιπλέον, γιατί όλα κουμπώνουν και συμβαίνουν για κάποιο λόγο, όπως ανέφερα, ήταν και το διάστημα κατά το οποίο είχε αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα μου. Μαγείρευα, έτρωγα και στρουμπούλεψα! Το έβλεπαν από το περιβάλλον μου, αλλά δεν μου το έλεγαν. Επίσης, το νούμερό μου το ξέρουν τα καταστήματα και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι, οπότε, στέλνοντάς μου ρούχα στα οποία δεν χωρούσα, αναρωτιόμουν πώς θα τους το πω. Βέβαια, όλα αυτά ήταν χαριτωμένα και δεν με στρέσαραν. Έπρεπε να το μοιραστώ πια με τον κόσμο διότι δεν ήθελα να καταπιέζομαι, ήθελα να νιώθω πιο άνετα. Δεν έκρυβα την εγκυμοσύνη μου από μυστικοπάθεια. Την έκρυβα μέχρι να βεβαιωθώ ότι είναι όλα καλά, μέχρι να περάσουν οι σημαντικότατες εξετάσεις και να μπορώ να τη μοιραστώ με αμεσότητα με τον κόσμο, και κυρίως με τις γυναίκες που με ακολουθούν»

Τι σου γράφουν στα social media;

«Από την ημέρα που ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, έχω λάβει απίστευτη αγάπη από τον κόσμο. Ειδικά οι γυναίκες -κι εκεί εστιάζω- είναι σαν να με γνώρισαν πολύ καλύτερα ξαφνικά, σαν να με ένιωσαν κοντά τους σε βαθμό που δεν μπορούσα να φανταστώ. Κι αυτό ισχύει από τη διά ζώσης επαφή μέχρι την επικοινωνία μέσα από τα social. Καμιά φορά κάνουμε κάτι με το οποίο απευθυνόμαστε σε πολύ κόσμο, αλλά τελικά έρχονται στιγμές στη ζωή μας που ξεκλειδώνουν κομμάτια μας και μας συνδέουν με τους άλλους».

maleskou-(3).jpg

Το παιδικό δωμάτιο είναι έτοιμο;

«Θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες. Είναι όλα δρομολογημένα, αλλά πάντα κάτι χρειάζεται».

Είναι ένα ροζ δωμάτιο;

«Όχι. Είναι στα χρώματα της φύσης, σε γήινους τόνους. Υπάρχουν φυσικά και οι ροζ αποχρώσεις, αλλά όχι σε απόλυτα πριγκιπικό βαθμό. Για μένα η διακόσμηση έχει κι ένα σημειολογικό στοιχείο. Είναι μια ιστορία που δεν έχω μοιραστεί ακόμη με τον κόσμο. Την επομένη της ημέρας που έμαθα ότι είμαι έγκυος, ακριβώς έξω από το κτήμα μας εμφανίστηκε ένας τεράστιος πελαργός, ο οποίος δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται εκεί, και άρχισε να σουλατσάρει. Αν δεν τον τραβούσα βίντεο, δεν θα με πίστευε κανείς. Το λέω και ανατριχιάζω. Θυμάμαι τη συγκίνηση και την έκπληξή μου, αναρωτιόμουν αν έβλεπα καλά. Τα μωράκια λοιπόν τα φέρνει ο πελαργός, γι’ αυτό και τα στοιχεία της διακόσμησης είναι αέρας, είναι σύννεφα, είναι όλη η φύση».

1679583422729-13352749-maleskou-(2).jpg

Έχεις σκεφτεί την καθημερινότητά σου μετά την έλευση του μωρού;

«Δεν την έχω σκεφτεί γιατί δεν θέλω να βάλω a priori τον εαυτό μου και τις συνήθειες μου σε ένα πρόγραμμα για το οποίο ακούω από γονείς πόσο απαιτητικό και δύσκολο είναι. Θεωρώ ότι είναι όλα θέμα μυαλού και δυνάμεων. Οπότε, να έρθει με το καλό η μικρούλα και, ανάλογα με το τι θέλει και τι ζητά, θα προσαρμοστώ κι εγώ;»

Ο Κωνσταντίνος είναι έτοιμος να μπει σε αυτήν τη διαδικασία «Είναι άκρως συμμετοχικός. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό. Με τη διαφορά ότι έχει μεγαλώσει τόσα νεογέννητα ζωάκια που για εκείνον είναι πιο εύκολη η διαδικασία απ’ ό,τι για μένα!»

maleskou-(5).jpg

Ο Κωνσταντίνος είναι εκπαιδευτής σκύλων;

«Τον αναφέρουν ως εκπαιδευτή σκύλων, είναι όμως ένας πολυπράγμων άνθρωπος. Είναι αθλητής - κάνει μαθήματα για μηχανή και ποδήλατο- και έχει έναν πολυχώρο στην Παλλήνη, στον οποίο επικεντρώνεται η δραστηριότητά του. Ουσιαστικά, στο χώρο που είναι η βάση μας υπάρχει και το κομμάτι της επαφής του με τα ζώα, με τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένος, και της ενασχόλησής του με τα αθλήματα που αγαπά», λέει στο Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved