Αθηνά Οικονομάκου: Οι πόζες με εσώρουχα και το αψεγάδιαστο κορμί της μετά από δυο γέννες
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πόζες με εσώρουχα και το αψεγάδιαστο κορμί της μετά από δυο γέννες

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να είναι μαμά δυο υπέροχων παιδιών, είναι όμως και μια γυναίκα που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του ωραίου θηλυκού.

Εντυπωσιακή, όμορφη και με κορμί αψεγάδιαστο!

Η ηθοποιός είναι φουλ ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους followers της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

oikonomakou-(7).jpg

Αυτή τη φορά, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες την είδαμε να ποζάρει σε σέξι εσώρουχα και κατάφερε να εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της και τους κοιλιακούς της.

Εξάλλου η Αθηνά πάντα διέθετε υπέροχη σιλουέτα την οποία και διατηρεί με σωστή διατροφή και άσκηση.

Δες τις φωτό στη gallery

Όσο για τα μυστικά της;

Το διατροφικό της μενού βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και σε συνταγές που της αρέσουν για να χάσει πρωτίστως λίπος, περιορίζοντας σημαντικά τη ζάχαρη, τον καφέ, τα τηγανητά και το αλκοόλ. Επιπλέον φροντίζει να καταναλώνει άφθονο νερό, αλλά και φυσικούς χυμούς.

oikonomakou-(1).jpg

Όσον αφορά τη γυμναστική, αν και δεν δηλώνει φανατική οπαδός, το pilates και η aerial yoga έχει διαπιστώσει πως της ταιριάζουν απόλυτα. «Όταν πηγαίνω, περνάω καλά. Μέχρι να πάω έχω θέμα. Μάλιστα, το κίνητρό μου για να πάω είναι ότι ντρέπομαι που θα με περιμένει η γυμνάστρια...», έχει πει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved