Το ξέσπασμα της Μεταξά: Έξω φρενών η τραγουδίστρια με αφορμή την... «εγκυμοσύνη» της!
Showbiz

Το ξέσπασμα της Μεταξά: Έξω φρενών η τραγουδίστρια με αφορμή την... «εγκυμοσύνη» της!

Ένα ξέσπασμα είχε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κόνι Μεταξά με αφορμή κάποια σχόλια που δέχεται για το σώμα της.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει αλλεργία στη γλουτένη, με αποτέλεσμα, κάποια τρόφιμα να την πρήζουν πολύ, όπως είναι για παράδειγμα το ψωμί. Κάποιοι λοιπόν νομίζουν ότι είναι έγκυος και κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις τόσο στην ίδια όσο και στους φίλους της.

Η Κόνι Μεταξά, ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει η εγκυμοσύνη της, και ότι έχει το δικαίωμα να φάει ψωμί και απλά να πρηστεί!

«Γυναίκα δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα σε φίλο μου και τον ρώτησε αν είμαι έγκυος, επειδή σε ένα Story έχω πάρα πολύ μεγάλη κοιλίτσα. Πήγα στην Θεσσαλονίκη και προφανώς έφαγα τον πάτο μου, είχε πρηστεί η κοιλιά μου γιατί έφαγα πάρα πολλά ψωμιά και μια γυνάικα γύρισε και είπε αυτό. Μα το Θεό μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Κοκκίνησε το κεφάλι μου από τα νεύρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό το bullying που τρώω για την εγκυμοσύνη.

Από τότε που ανακοίνωσα ότι θα παντρευτώ μέχρι σήμερα, καθημερινά δεν μπορώ να φάω, δεν μπορώ να πάρω κιλά, δεν μπορώ να πρηστώ, δεν μπορώ να φάω όσπρια, γιατί άμα τολμήσω και δεν είμαι πλάκα, μου λένε ότι είμαι έγκυος. Μου έχουν κάνει τόσο ψυχολογικό πόλεμο που πραγματικά με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλω ποτέ να κάνω παιδιά, ειδικά οι γυναίκες!», ανέφερε μεταξύ άλλων η Κόνι Μεταξά.

1679594266902-206861923-koni.JPG

Σε άλλο βίντεο ανέφερε:

«Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό που περνάμε οι γυναίκες που με το που παντρευόμαστε πρέπει να υποθέτουν όλοι ότι είμαστε έγκυος. Πρέπει στον πρώτο χρόνο να μείνουμε έγκυος. Άσε μας ρε παιδί μου, ήσυχες. Θεωρώ πολύ αδιάκριτο όλο αυτό το πράγμα γιατί μπορεί μια γυναίκα να μην μπορεί να κάνει παιδιά, ή να μη θέλει να κάνει παιδιά και είναι δικαίωμα της.

Να μην μπορεί και να προσπαθεί και να της είναι δύσκολο. Γιατί πρέπει να πρήζουμε τον κόσμο για αυτό το πράγμα; Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Έχω το δικαίωμα να φάω ψωμί και να πρηστώ, έχω δικαίωμα να παχύνω. Όλες αυτές που το λένε αυτό, έχουν τεράστια κοιλιά, μεγαλύτερη από μένα. Αναρωτιέμαι αν ρωτάνε αυτές. Εν τέλει εγώ αισθάνομαι χάλια για τον εαυτό μου εάν τρώω λιγάκι παραπάνω και έχω κοιλιά. Όταν το κάνω εγώ μου λένε “είσαι έγκυος”».

Δείτε ένα βίντεό της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved