Survivor All Star: Νικολέτα Μαυρίδη: Η ηλικία, το DWTS και η σχέση με γνωστό Έλληνα
Showbiz

Survivor All Star: Νικολέτα Μαυρίδη: Η ηλικία, το DWTS και η σχέση με γνωστό Έλληνα

Survivor All Star: Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ αυτής της Πέμπτης (23/3).

Η ίδια είναι χορεύτρια και είχε γίνει γνωστή μέσα από το Dancing With the Stars 6, στο οποίο συμμετείχε μαζί με τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Μάλιστα ήταν και οι μεγάλοι νικητές του σόου!

Διδάσκει χορό για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της ενώ παράλληλα παραδίδει μαθήματα pilates και κάνει personal training.

Η Νικολέτα Μαυρίδη είναι 28 χρονών, κατάγεται από τον Πόντο αλλά έχει ζήσει και έχει μεγαλώσει με την οικογένειά της στην Αθήνα.

pavlos.jpg

Η σχέση με τον Παύλο Γαλακτερό

Όταν η παίκτρια συμμετείχε στο Survivor του 2021 είχε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Παύλο Γαλακτερό και η σχέση τους δεν τελείωσε όταν τελείωσε και το παιχνίδι. Οι δυο τους ήταν αχώριστοι και κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, ενώ κοινές τους φωτογραφίες ερχόντουσαν συνέχεια στη δημοσιότητα.

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να είναι ζευγάρι ωστόσο μέχρι και σήμερα κανένας από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι!

Φέτος, πήγε να δοκιμάσει ξανά την τύχη της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη καθώς είναι αυτή που αποχώρησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved