Θυμάσαι νύφη τη Ράνια Τζίμα; Το bridal look από τον πολιτικό της γάμο και το ολομέταξο νυφικό της
Showbiz

Θυμάσαι νύφη τη Ράνια Τζίμα; Το bridal look από τον πολιτικό της γάμο και το ολομέταξο νυφικό της

Η Ράνια Τζίμα είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες ενημερωτικού με άποψη, δυναμική και φυσικά γοητευτική παρουσία.

Είναι από τις επώνυμες που έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σπάνια θα τη δούμε σε κάποια δημόσια έξοδο και ακόμη πιο σπάνια σε φωτογραφίες με την οικογένεια της. Η Ράνια Τζίμα είναι παντρεμένη με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη κι έχουν αποκτήσει μια κόρη.

tzima-(7).jpg

Ο γάμος τους ήταν πολιτικός και έγινε στις 14 Μαΐου του 2016 στο δημαρχείο της Αθήνας με τον Δήμαρχο Αθηνών Γιώργο Καμίνη να τελεί την τελετή παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων ενώ αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση για τριάντα άτομα στο Πάρκο Ελευθερίας. Η νύφη έλαμπε μέσα στο κατάλευκο ολομέταξο νυφικό της.

Το μακιγιάζ της νύφης ήταν σε γήινους τόνους ενώ και τα μαλλιά της ήταν πολύ απλά, όμως έλαμπε πραγματικά μέσα στο Kathy Heyndels νυφικό της.

Δες την

«Βλέπω μία πολιτική εκπομπή πολύ αργά το βράδυ. Μόνη μου, εργένισσα.. Είναι καλεσμένος, προφανώς βαριέται λίγο, δεν ανοιγοκλείνει καν τα βλέφαρα και προσπαθώ να καταλάβω εάν είναι τηλεφωνική ή live. Του στέλνω μήνυμα, ούτε καλησπέρα, ούτε γεια. “Τουλάχιστον ανοιγόκλεισε τα βλέφαρά σου, γιατί δεν καταλαβαίνουμε εάν είσαι live ή σε τηλεφωνική”. Τον είδα, άνοιξε το μάτι!

tzima-(10).jpg

Ήμουν ξινή στην πρώτη μέρα γνωριμίας με τον σύζυγό μου. Δεν έβλεπα μπροστά μου, είχα στο μυαλό μου, μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά. Δεν ήθελα, είχα κατεβασμένα τα ρολά μου, ό, τι και να περνούσε από μπροστά μου δεν θα το έβλεπα, ήμουν προσηλωμένη στη δουλειά μου», έχει πει για την γνωριμία με τον σύζυγό της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved